Actie Veiling 2020 is gestart: vrijdag 13 maart 2020 de Grote VVOG veiling met als speciale gast Peter Heerschop.

10 Januari 2020 / Nieuwbouw

Er komt weer een veiling, nieuwbouw loterij, exclusief magazine, scooterloterij. Gaan we het succes van 2019 evenaren of gaan we alles en iedereen verrassen door daar nog overheen te gaan?

......het Veilingteam is alweer in volle gang en tijdens de nieuwjaarstoespraak heeft Fred Moll de actie Grote VVOG Veiling 2020 geopend.

Wat doet het veilingteam?

Het Velingteam is in november al gestart met de voorbereiding en is deze week begonnen met het aanschrijven van bedrijven, sponsoren en ondernemers. Daarnaast gaan vrijwilligers op pad om bij de detailhandel, fabrieken, groothandels en dienstverlenende bedrijven bruikbare zaken op te halen voor onze veiling. We hebben erg veel respect voor de mensen die de komende maanden iedere dag voor dit evenement in de weer zijn.

Wat kun jij doen?

We hopen er met de geweldige steun en het enthousiasme van onze leden, sponsoren en alle supporters net als vorig jaar weer een groot succes van te maken. Wat kunnen we trots zijn op dat wat we als vereniging vorig jaar met elkaar voor elkaar hebben gekregen. We gaan er nu weer alles aan doen een prachtig bedrag voor realisatie van de nieuwbouw bij elkaar te krijgen.

Het kan dus niet vaak genoeg gezegd worden dat we rekenen op de steun van alle leden, jeugd, senioren, commissies, afdelingen en alle vrijwilligers en ouders van de leden.

Voor de veiling willen we zoveel mogelijk items binnenhalen. Het gaat om allerlei zaken die we tegen opbod gaan verkopen. Dus ben jij werkzaam bij een bedrijf, heb je een bedrijf, ken je iemand die wat kan aanbieden? Dan help je de vereniging om weer zo’n 250 items voor de veiling te verzamelen. In principe is alles wat geld opbrengt welkom. Heb je iets of wil je een dienst aanbieden? Neem dan voor vragen even contact op met het veilingteam.

Loterij

Er komt ook weer een nieuwbouwloterij. Deze maand ontvangen alle leden, vrijwilligers, commissies, bestuurders en mensen van de supportersvereniging loten. We hopen dat iedereen minimaal één boekje afneemt. Je kunt zelf bepalen of je met de loten zelf kans wil maken op vele mooie prijzen of deze voor € 2.50 per lot doorverkoopt.

Als extra hebben we de scooterloterij. Met een scooterlot maak je kans op een luxe 4 takt killerbee Meo scooter met keuze uit een 25 of 45 km/h motor.  Deze scooter staat binnenkort in onze kantine. De winnaar zal op 13 maart tijdens de veiling bekend worden gemaakt en kan dan kiezen uit vier kleuren.

We brengen ook dit jaar een luxe magazine uit waar ondernemers tegen een heel scherpe prijs een mooie advertentie kunnen plaatsen. De opbrengst van deze actie is zoals bekend voor het realiseren van de nieuwbouw. Als maatschappelijk betrokken vereniging gaat er een deel van de opbrengst naar een heel belangrijk goed doel: Support Casper, de stichting die onderzoek doet naar het bestrijden van alvleesklierkanker. Vele bekende Nederlanders waaronder Ronald Koman en Hans van Breukelen zijn ambassadeur van deze stichting. 

We hopen dat iedereen de komende maanden gaat helpen bij de verkoop van de loten, verzamelen van mooie items en bovenal de vereniging in de acties en op sportief gebied blijft supporten. Als sporters weten we als geen ander dat het succes van vorig jaar nooit een garantie is voor de toekomst. Dus met inzet en motivatie zijn wij samen tot veel in staat.

veiling@vvog.nl

Lees bericht

Vuurwerkverbod en toezicht!

12-08-2022

Graag jullie aandacht voor het volgende.

Lees bericht

Weer trainen! 2e ophaaldag kleding en trainingsmaterialen!

11-08-2022

Er mag weer getraind worden! Het nieuwe trainingsschema staat op de site:  https://www.vvog.nl/teams/trainingsschema

Lees bericht

U gaat toch ook gezellig mee met de supportersbus?

09-08-2022

Ieder seizoen kunt u ons vlaggenschip weer volgen met de door de supportersvereniging ZAVO georganiseerde busreizen van Márion Reizen. Informatie over de busreizen leest u in dit bericht.

Nieuwsoverzicht Archief