Ben jij al lid van VVOG? Steun de club!  

10 Januari 2020 / Algemeen

De vereniging wil graag meer sponsoren en ondersteunende leden. Als je actief bent bij een vereniging dan is een lidmaatschap uiteraard ook meer dan wenselijk.

Voor een speciaal bedrag ben jij lid en heb je gratis toegang tot de thuiswedstrijden van VVOG 1. Steun de club!  

Op naar de top doen we vooral samen. Als we de armen in één slaan, kunnen we in 2020 op De Strokel mooie dingen realiseren. Dat is wat we graag willen. Om die reden staan er voor 2020 een paar acties op het programma. Fred Moll heeft tijdens de nieuwjaarsreceptie het startschot geven voor de grote VVOG Veiling. Daar wordt hard aan gewerkt. Een grote klus die we met een team vrijwilligers gaan organiseren. Dat we wat kunnen met elkaar, hebben we vorig jaar wel laten zien. Het succes van het verleden is in de sport geen garantie voor de toekomst, dus we zetten we weer opnieuw de schouders onder. De steun van de vereniging bij de veilingitems, loterijen en de deelname is uiteraard de belangrijkste bijdrage die we verwachten.

We zijn 2020 ook gestart met een nieuwe actie. We kennen op onze vereniging veel belangstellenden. Dat zijn supporters, vrijwilligers en sponsoren. Allemaal mensen die we stuk voor stuk erg dankbaar zijn voor wat ze voor de vereniging doen. Dit werd ook dit jaar weer specifiek in de toespraak van de voorzitter genoemd. Toch hopen we ook wat meer ondersteunende leden aan de vereniging te mogen binden. Misschien is het wel een vanzelfsprekendheid dat je als betrokken VVOG-er ook lid bent. We nodigen allen die nog geen lid zijn uit dat te doen.

Uiteindelijk moeten we alles wel bekostigen en kunnen we niet zonder contributie inkomsten. Mensen die geen spelend lid zijn hebben de mogelijkheid om tegen een gereduceerde prijs  ONDERSTEUNEND LID  te worden. Voor maar € 31,70 per kwartaal ben jij lid, dan heb je niet alleen stemrecht maar ook gratis toegang tot de thuiswedstrijden (competitie) van VVOG 1. Voor € 15,00 per jaar ben je gelijk lid van de supportersvereniging. Het belangrijkste van alles is dat we met meer inkomsten ook meer dingen (sneller) kunnen realiseren. Het bestuur dankt de mensen die deze actie oppakken maar vooral alle mensen die het lidmaatschap in overweging willen nemen. Er liggen flyers met op de achterzijde een formulier. Deze kun je invullen en in de kantine bij Jan Jansen, secretariaat of iemand van het bestuur afgeven. Binnenkort komen leden van het projectteam ook bij je langs en dan kun je ter plekke gelijk lid worden. Word je lid dan ontvang je een unieke VVOG sjaal gratis (zolang de voorraad strekt).

 

Lees bericht

Registreren voor thuiswedstrijden van VVOG 1

29-07-2020

Het is een kleine moeite, maar erg belangrijk voor het mogen organiseren van de wedstrijden van ons eerste elftal. Vul thuis of bij de entree een aanmeld-/ gezondheidscheck-formulier in.

Lees bericht

Save the date!

28-07-2020

Vooraankondiging Algemene Leden Vergadering 

Lees bericht

Vacature!

28-07-2020

Ons team Toezicht & Veiligheid is op zoek naar stewards. Iets voor jou?

Nieuwsoverzicht Archief