JO19-1 plaatst zich voor promotie-poule

6 Januari 2020 / Jeugd

Dit jaar wordt is het seizoen in de hoofdklasse gesplitst in twee delen. Vóór de winter wordt er een halve competitie afgewerkt en na de winterstop weer. De beste 4 teams van vóór de winter plaatsen zich voor de promotie-poule, waarvan de winnaar uiteindelijk recht heeft op een plek in de 4e divisie.

We vonden zelf dat we het aan onze stand verplicht waren om de eerste halve competitie te winnen. In de vierde wedstrijd het eerste puntenverlies. Daarna nog wel een keer winst, maar wedstrijd 6, 7 en 8 werden verloren. Weg doelstelling en zelfs de 4e plek raakte uit het zicht. Nog wel gelijk tegen de nummer twee, en daar kwam de strijdlust gelukkig weer bovendrijven. De afsluitende derby tegen Zwart-Wit'63 werd gewonnen. En nu afwachten wat de concurrenten hadden gedaan.

We waren afhankelijk van puntenverlies van Robur en verlies van Unicum.
Voor het eerst van mijn tijd in de begeleiding van de JO19-1 vielen de uitslagen van concurrenten een keer gunstig uit. Unicum verloor en even later kregen we ook door dat Robur had verloren.

De traditionele winterbarbeque bij onze grensrechter kreeg nu wel een extra feestelijk tintje.

Het moet beter en consistenter na de winterstop. Er zijn momenten (helften) geweest dat we geweldig voetbal hebben laten zien. Dat spel in combinatie met de werklust die we de laatste twee wedstrijden op konden brengen, geven ons in elk geval een kans om mee te doen om die plek in de 4e divisie.

 

Lees bericht

Vorig jaar een van de beste lotenverkopers van 2019: Sietse Mazier

21-01-2020

Vorig jaar was Sietse Mazier een van de beste lotenverkopers voor de Grote VVOG Veiling.

Lees bericht

Veluwse derby VVOG-DVS '33 zaterdag 1 februari

21-01-2020

Jij komt toch ook naar VVOG?

Lees bericht

De prijswinnaars van de Grote Clubactie zijn bekend.

20-01-2020

De uitslag van de Grote Clubactie VVOG prijzen is bekend. Kijk gauw of jij prijs hebt! 

Nieuwsoverzicht Archief