Bestuurders Fred en Antonio wassen de auto van de hoogste bieder

1 Januari 2020 / Algemeen

Tijdens de Veiling werd er een item ingebracht, waarbij de bestuurders Fred en Antonio tegen het hoogste bod de auto van de bieder zouden wassen. Klaas Uit de Bosch, VVOG-er in hart in nieren, bood het meest. Klaas had bovendien met zijn bedrijf F&F Verpakkingen al een forse bijdrage geleverd in al het grafische drukwerk, waaronder het speciale magazine. Afgelopen zaterdag werd tijdens het oliebollentoernooi onder toeziend oog van de deelnemers en belangstellenden de luxe bolide van Klaas vakkundig gewassen. Niet alleen de buitenkant maar ook de binnenkant werd goed aangepakt. Na grondige inspectie werd het werk opgeleverd. Als extraatje kreeg Klaas het gratis advies zijn auto een beetje te onderhouden en geen rommel te laten slingeren.

Wat de bestuurders in maart bij de volgende Veiling gaan doen is nog een verrassing. Vrijdag 13 maart 2020 is de volgende editie en de organisatie is in volle gang.

 

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief