Uitreiking presentje vrijwilligers 28 december

23 December 2019 / Algemeen

Beste vrijwilligers van VVOG,

De eerste helft van het seizoen 2019/2020 zit er al weer op. Dankzij jullie hebben honderden kids weer een gezonde, sociale en gezellige invulling kunnen geven aan hun vrije tijd. Ook de oudere jeugd en de senioren hebben weer veel plezier beleefd en nieuwe verhalen gemaakt om rond deze gezellige dagen nog eens over na te praten. 

Naast dat jullie je hier voor inzetten, bouwen jullie ook mee aan iets veel groters. Soms letterlijk, zoals met de veilingavond voor de nieuwbouw. Hier bedoelen we het figuurlijk. Zonder het voetbal, het gras, en ja zelfs zonder die verrekte kleedkamers, zouden we niet bij elkaar komen. Zouden we niet met elkaar spreken. Ja natuurlijk de vrienden wel, maar hoeveel van ons hebben wel niet nieuwe contacten opgedaan, die we anders niet zouden hebben leren kennen. Contacten tussen mensen, tussen bedrijven, maar ook contacten met de overheid. Jullie bijdragen, aan de kantine, het veld, de administratie, de vlaggen, de trainingen en de vieringen maken het mogelijk dat we op ons stukje van de Veluwe, meer met elkaar dan langs elkaar leven. 

Als symbool van dankbaarheid voor jullie inzet, zouden we jullie graag a.s. zaterdag 28 december een klein presentje overhandigen. We doen dat vanaf 13.00 uur in het Business Home. Dan is ook het oliebollentoernooi van VVOG en zijn (ook vanaf 13.00 uur) de heerlijke oliebollen en appelflappen te koop. Kortom, alle ingrediënten voor een gezellige afsluiting van het seizoen.

Met veel dank,

Het bestuur

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief