Oude tijden herleven Zuiderzeederby tussen VV Huizen en VVOG

20 December 2019 / Algemeen

Op de app van de walking footballers (WF) verschenen de berichten al: “mannen, op tijd naar bed want morgen moeten we fit zijn“. Woensdagmorgen de wekker gezet, verzamelen om 8.30 uur bij VVOG en met 8 man richting VV Huizen voor onze eerste wedstrijd tegen VV Huizen. Bij aankomst op de mooie accommodatie van VV Huizen handjes schudden en eerst gezamenlijk een lekkere bak koffie. Na gezellige gesprekjes, gingen we richting de kleedkamers en ontvingen we complimenten voor ons mooie VVOG-tenue. VV Huizen heeft een prachtige accommodatie (5 jaar oud) en dito mooie kunstgras hoofdveld. Onder aanvoering van een kwieke Huizenaar deden we de warming-up gezamenlijk. VVOG was duidelijk de bovenliggende partij en we konden heerlijk ballen tegen de Huizenaren. De winst was binnen maar daar gaat het uiteindelijk niet om. Lekker balletje rond laten gaan en mooie verhalen onder de koffie en in de kleedkamer, daar genieten we van.

Begin 2020 staat de return gepland op ons mooie sportpark de Strokel. Lijkt jullie dit ook wat? Kom dan op vrijdagmorgen om 10.00 uur (starten weer vanaf 17 januari 2020) een bakkie koffie doen in de kantine bij VVOG. Vergeet niet je gympen/voetbalschoenen en doe gewoon een keer mee. Ook niet voetballers of al lang geleden gestopt, je bent van harte welkom!

Sportieve groet,

Jacob de Zwaan 06-30256638    jacob.vvog@hotmail.com Ruud Posthumus r.posthumus@hetnet.nl

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief