Yannick Bouw naar VVOG

17 December 2019 / Algemeen

De technische commissie van VVOG is erin geslaagd om goalgetter Yannick Bouw (23) naar VVOG te halen. Hij sluit direct na de winterstop al aan bij de selectie van interim-trainer Henk Drost.

VVOG had Yannick Bouw al een paar jaar lang op de korrel. De aanvaller uit Nijkerkerveen toonde zowel bij Veensche Boys, Eemdijk als VVSB aan dat hij het net makkelijk weet te vinden. Zo wist hij afgelopen seizoen nog 16 keer te scoren voor VV Eemdijk dat toen net als VVOG in de derde divisie zaterdag uitkwam.

Yannick kan op meerdere posities in de aanval uit de voeten, maar zijn favoriete posities zijn op 9 en 10. Daarmee lijkt VVOG een goede vervanger te hebben gebonden voor Mike Ahrens die de groen-witten vanaf komend seizoen inruilt voor Sparta.

De TC is verheugd over de komst van Bouw: “In de aanloop naar dit seizoen hebben we al diverse gesprekken met Yannick gehouden, maar uiteindelijk koos hij voor VVSB dat toen nog in de tweede divisie speelde. Het is een complete en makkelijk scorende aanvaller die afgelopen jaren heeft laten zien dat hij minimaal op het derde divisieniveau thuishoort. VVOG gaat ongetwijfeld nog veel plezier aan hem beleven”.

Lees bericht

Inleveren kleding

09-06-2024

Het seizoen is bijna ten einde. Graag alle materialen inleveren op: zaterdag 29 juni 2024.

Lees bericht

Veld 5 wordt kunstgrasveld.

08-06-2024

Zoals jullie wellicht allemaal al weten gaat 5 veld voorzien worden van een kunstgrasveld.

Lees bericht

Aria Hashemi naar VVOG Harderwijk

08-06-2024

Voor komend seizoen heeft VVOG een nieuwe keeper aangetrokken in de persoon van Aria Hashemi (30).

Nieuwsoverzicht Archief