Vrijwilliger in de Schijnwerper: Ben Jansen

8 November 2019 / Vrijwilligers

De vrijwilliger die deze keer in de schijnwerper staat, is Ben Jansen. Ben is 42 jaar en komt uit een echte Harderwijkse voetbalfamilie. Vader Heimen voetbalde bij VVOG, als ook zijn broer Jeroen. Ben heeft een partner (Esther) en twee kinderen. Sem, de oudste, is keeper bij de JO13-1 en de jongste, Jesse, speelt bij de JO9-5.

Ben vult zijn dagen overdag als interim Accounting Officer bij CCV Nederland.

Ben is op jonge leeftijd begonnen bij Zwart-Wit ’63, maar na een paar seizoenen daar te hebben gevoetbald, is hij via de B1 en de A1, in het tweede elftal bij VVOG gekomen waarin hij zes jaar heeft gevoetbald en waar hij training heeft gehad van Koen Bruining. Nu voetbalt hij nog wekelijks op de donderdagavond bij de veteranen. Het zogenaamde Bierteam en dat met veel plezier. Maar naast zijn drukke baan en gezinsleven weet Ben nog tijd te vinden als vrijwilliger bij VVOG. Hij is naast leider van diverse jeugdelftallen bij VVOG ook drie jaar coördinator geweest van de voetbalschool Dolfijn.

Nu gaat hij alweer voor het vierde seizoen in als coördinator van de JO15. Dit houdt in dat hij de indeling maakt in samenwerking met leiders e.a. voor de elftallen van de JO15. Hij is tevens aanspreekpunt voor leiders en trainers, maar ook regelt hij de leiders voor deze teams. Een niet altijd gemakkelijke taak.

Naast de voetbaltechnische zaken is Ben ook betrokken bij het veilingteam van VVOG waar hij de verloting regelt. Als sponsor is hij met zijn bedrijf actief bij diverse VVOG activiteiten als bijvoorbeeld de Zuiderzeecup en diverse jeugdtoernooien.

De reden dat Ben het naar zijn zin heeft bij, met name de jeugd, is dat hij zich goed kan vinden bij de plannen van het huidige jeugdbestuur en natuurlijk is VVOG zijn cluppie. Hij hoopt hier nog jaren deel van uit te kunnen maken, want geeft hij aan: “Het gaat goed met VVOG maar het kan nog altijd beter”

 

Wilt u ook iets voor de club doen? U bent van harte welkom!
Op dit moment zijn er vacatures bij de Jeugdafdeling voor coördinator JO10 en coördinator Meisjesvoetbal. Als u interesse heeft, kunt u contact leggen met de Jeugdcommissie (jeugdcommissie@vvog.nl).

Kijk voor alle vacatures op; https://www.vvog.nl/clubinformatie/vrijwilligers/vacatures

Lees bericht

Juich morgen om 14:30u VVOG naar de winst!

02-06-2023

VVOG speelt morgen -zaterdag- om 14:30uur de super belangrijke wedstrijd tegen Smitshoek en kan daarbij jouw steun goed gebruiken!

Lees bericht

VVOG MO20-1 KAMPIOEN!

01-06-2023

Dromen, durven, doen. Na een seizoen hard werken en als team doorgroeien, werden de meiden van de MO20-1 afgelopen zaterdag kampioen 2e klasse.

Lees bericht

G-team kampioen!

01-06-2023

G1 kampioen in Zwolle.

Nieuwsoverzicht Archief