ZALMKADO : Een feestelijke actie bij VVOG!

10 December 2019 / Sponsors

De Kerstdagen en Oud en Nieuw komen er al snel weer aan. Vaak als we aan deze dagen denken wordt dat geassocieerd met lekker eten. Nou, dat komt goed uit, want VVOG heeft iets unieks in de aanbieding! Een wel zeer smakelijk en echt ambachtelijk product. Mocht je als VVOG - of businessclublid iets unieks willen eten tijdens de feestdagen, dan raden wij je aan dit eens te proberen! Wij kunnen je verzekeren, het smaakt echt heerlijk! Natuurlijk is het ook heel geschikt om cadeau te geven. Als je nieuwsgierigheid gewekt is moet je zeker verder lezen. 

Een echt ambachtelijk product! In samenwerking met Zalmhuis Steur zijn een paar zeer mooie pakketten samengesteld. Die kun je gewoon zelf bestellen via de webshop. Zalmhuis Steur staat landelijk bekend om zijn 100% natuurlijk gerookte zalm! Een echt ambachtelijk product. Met recht het neusje van de zalm!

Om te zien hoe zij te werk gaan kun je kijken naar: https://www.youtube.com/watch?v=tOq0ZIejyec

Bestel gemakkelijk online!

Speciaal voor deze overheerlijke aanbieding, is een webshop gelanceerd waar je je bestelling gemakkelijk kunt samenstellen en plaatsen. De webshop is te vinden via www.vvog.zalmkado.nl 

Met deze geweldige zalm pakketten heb je echt iets unieks in huis tijdens de feestdagen! Verras je familie, kennissen of zakenrelaties!

Bestelling afhalen: Heb je de zalm besteld, dan word je tijdig geïnformeerd over de leverdatum. 

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief