ZALMKADO : Een feestelijke actie bij VVOG!

10 December 2019 / Sponsors

De Kerstdagen en Oud en Nieuw komen er al snel weer aan. Vaak als we aan deze dagen denken wordt dat geassocieerd met lekker eten. Nou, dat komt goed uit, want VVOG heeft iets unieks in de aanbieding! Een wel zeer smakelijk en echt ambachtelijk product. Mocht je als VVOG - of businessclublid iets unieks willen eten tijdens de feestdagen, dan raden wij je aan dit eens te proberen! Wij kunnen je verzekeren, het smaakt echt heerlijk! Natuurlijk is het ook heel geschikt om cadeau te geven. Als je nieuwsgierigheid gewekt is moet je zeker verder lezen. 

Een echt ambachtelijk product! In samenwerking met Zalmhuis Steur zijn een paar zeer mooie pakketten samengesteld. Die kun je gewoon zelf bestellen via de webshop. Zalmhuis Steur staat landelijk bekend om zijn 100% natuurlijk gerookte zalm! Een echt ambachtelijk product. Met recht het neusje van de zalm!

Om te zien hoe zij te werk gaan kun je kijken naar: https://www.youtube.com/watch?v=tOq0ZIejyec

Bestel gemakkelijk online!

Speciaal voor deze overheerlijke aanbieding, is een webshop gelanceerd waar je je bestelling gemakkelijk kunt samenstellen en plaatsen. De webshop is te vinden via www.vvog.zalmkado.nl 

Met deze geweldige zalm pakketten heb je echt iets unieks in huis tijdens de feestdagen! Verras je familie, kennissen of zakenrelaties!

Bestelling afhalen: Heb je de zalm besteld, dan word je tijdig geïnformeerd over de leverdatum. 

Lees bericht

Registreren voor thuiswedstrijden van VVOG 1

29-07-2020

Het is een kleine moeite, maar erg belangrijk voor het mogen organiseren van de wedstrijden van ons eerste elftal. Vul thuis of bij de entree een aanmeld-/ gezondheidscheck-formulier in.

Lees bericht

Save the date!

28-07-2020

Vooraankondiging Algemene Leden Vergadering 

Lees bericht

Vacature!

28-07-2020

Ons team Toezicht & Veiligheid is op zoek naar stewards. Iets voor jou?

Nieuwsoverzicht Archief