Gerwin & Mark zingen

15 Oktober 2019 / ZAVO

2 November a.s. is het weer zo ver en staat de altijd spannende wedstrijd DVS’33 Ermelo – VVOG Harderwijk op het programma. De liefhebbers weten dan al dat het hier om de enige echte Veluwse derby gaat die in menig huiskamer in zowel Ermelo als Harderwijk zorgt voor opwinding en een verhoogde hartslag!

Deze wedstrijden staan altijd op zich. De plaats op de ranglijst zegt weinig. DVS’33 dat toch de laatste jaren steevast boven VVOG eindigt heeft dat al menig maal mogen ervaren. Vooral vorig jaar toen VVOG maar liefst 4 van de 6 punten wist af te snoepen van DVS’33 waardoor deelname aan de nacompetitie helaas niet haalbaar was. DVS-ers zullen nog altijd met een warm hart denken aan de legendarische 0-6 uitslag in het voordeel van DVS’33 bij de wedstrijd in Harderwijk in het seizoen 2017-2018. Tot op de dag van vandaag worden VVOG-ers nog wel eens zwetend wakker van deze wedstrijd!

Vaak zijn er ludieke acties die georganiseerd worden door de verschillende supportersgroepen. De ene supportersactie is wat meer geslaagd dan de andere, maar we kunnen gerust zeggen dat hier spektakel verzekerd is.  De rivaliteit tussen beide verenigingen is erg heftig en voor veel supporters zijn dit de belangrijkste wedstrijden van het jaar.

Namens de supportersvereniging Geel-Zwart van DVS’33 Ermelo en de supportersvereniging ZAVO van VVOG Harderwijk leek het Mark Tukker (DVS’33) en Gerwin Lubbersen (VVOG) een leuk idee om gezamenlijk een vrolijk lied op te nemen waarin “De derby van de Veluwe” bezongen wordt.

Deze spontane, ludieke actie is vooral ontstaan in het kader van;

Rivaliteit is leuk maar het moet wel gezellig blijven.

Het lied van Gerwin & Mark met de bijbehorende clip is te beluisteren via de volgende link: https://youtu.be/RTYvH1JahK0

Gerwin & Mark zingen "het grote derby lied"

Lees bericht

JO14-1 in het nieuw gestoken

23-10-2021

Per vandaag is VVOG JO14-1 in het nieuw gestoken. Mooie trainingspakken zijn gekocht door middel van een sponsorbijdrage van ’t Regelhuys (Nina Kniknie) en Roelof Vlieg.

Lees bericht

Vooraankondiging ALV

23-10-2021

Op dinsdag 16 november 2021 verwachten wij de Algemene Ledenvergadering in ons clubhuis te houden.

Lees bericht

Nieuw sponsorcontract met Remondis

23-10-2021

Wij zijn dan ook verheugd dat we een sponsorcontract getekend hebben met VVOG en het afval mogen gaan inzamelen bij de club.

Nieuwsoverzicht Archief