Gerwin & Mark zingen

15 Oktober 2019 / ZAVO

2 November a.s. is het weer zo ver en staat de altijd spannende wedstrijd DVS’33 Ermelo – VVOG Harderwijk op het programma. De liefhebbers weten dan al dat het hier om de enige echte Veluwse derby gaat die in menig huiskamer in zowel Ermelo als Harderwijk zorgt voor opwinding en een verhoogde hartslag!

Deze wedstrijden staan altijd op zich. De plaats op de ranglijst zegt weinig. DVS’33 dat toch de laatste jaren steevast boven VVOG eindigt heeft dat al menig maal mogen ervaren. Vooral vorig jaar toen VVOG maar liefst 4 van de 6 punten wist af te snoepen van DVS’33 waardoor deelname aan de nacompetitie helaas niet haalbaar was. DVS-ers zullen nog altijd met een warm hart denken aan de legendarische 0-6 uitslag in het voordeel van DVS’33 bij de wedstrijd in Harderwijk in het seizoen 2017-2018. Tot op de dag van vandaag worden VVOG-ers nog wel eens zwetend wakker van deze wedstrijd!

Vaak zijn er ludieke acties die georganiseerd worden door de verschillende supportersgroepen. De ene supportersactie is wat meer geslaagd dan de andere, maar we kunnen gerust zeggen dat hier spektakel verzekerd is.  De rivaliteit tussen beide verenigingen is erg heftig en voor veel supporters zijn dit de belangrijkste wedstrijden van het jaar.

Namens de supportersvereniging Geel-Zwart van DVS’33 Ermelo en de supportersvereniging ZAVO van VVOG Harderwijk leek het Mark Tukker (DVS’33) en Gerwin Lubbersen (VVOG) een leuk idee om gezamenlijk een vrolijk lied op te nemen waarin “De derby van de Veluwe” bezongen wordt.

Deze spontane, ludieke actie is vooral ontstaan in het kader van;

Rivaliteit is leuk maar het moet wel gezellig blijven.

Het lied van Gerwin & Mark met de bijbehorende clip is te beluisteren via de volgende link: https://youtu.be/RTYvH1JahK0

Gerwin & Mark zingen "het grote derby lied"

Lees bericht

Job Hoogedoorn van Nunspeet naar VVOG

24-03-2020

VVOG is erin geslaagd om Job Hoogedoorn (23) aan zich te binden.

Lees bericht

Bericht rondom Corona en activiteiten ZAVO

24-03-2020

Aan alle supporters

Lees bericht

Ons sportpark is verboden terrein

18-03-2020

Het niet toegestaan om buiten de verenigingsactiviteiten om gebruik te maken van onze velden. Dat is nu niet anders dan normaal.

Nieuwsoverzicht Archief