Info over de supportersbus

19 September 2019 / ZAVO

Ieder seizoen kunt u ons vlaggenschip weer volgen met de door de supportersvereniging ZAVO georganiseerde busreizen. Om mee te kunnen hoeft u geen lid van de supportersvereniging ZAVO of VVOG te zijn. Iedereen is welkom. Leden van de Supportersvereniging ZAVO krijgen een mooie korting. 

 

De prijzen van de buskaarten:

Seizoenskaart voor ZAVO leden: €120

Voor de ZAVO leden die 65+ zijn: €100

Een losse kaart voor ZAVO leden: €12,50 

Geen lid van de ZAVO? dan kost een rit €15,00

 

We hebben besloten om de 18:00 uur wedstrijden (VVSB en Goes) niet met de bus te gaan. Mocht er voor deze wedstrijden uiteindelijk blijken dat er toch voldoende belangstelling is, dan regelen we, tegen betaling, alsnog een rit. U hoort hier later meer over.

Ook naar de wedstrijden tegen Sparta Nijkerk en DVS’33 Ermelo zal er geen bus rijden.


Vertrektijden bus
De vertrektijden van de bus worden gepubliceerd op de website van VVOG en op de facebookpagina van de ZAVO. We vertrekken op tijd zodat we tijdig voor aanvang van de wedstrijd aanwezig zijn. Op de langere afstanden maken we een of meerdere stops.

Aan boord kunnen alcoholische en niet alcoholische dranken worden genuttigd. Bij alle reizen wordt er tevens voor een verloting en een versnapering gezorgd. Na de wedstrijden rijden we direct weer richting Harderwijk. De tijd van terugkomst is afhankelijk van de reisafstand, maar is zeker voor 19:00 uur. (m.u.v. Hoek)

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Lees bericht

Kafumba Cherif naar VVOG

14-04-2024

Kafumba Cherif speelt vanaf aankomend seizoen voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief