Lid van verdienste Evert van den Berg overleden

24 Juli 2019 / Bestuur VVOG / Algemeen

Afgelopen maandag is ons geliefde lid Evert van den Berg op 88 jarige leeftijd overleden. Evert is vele jaren vrijwilliger geweest bij onze club.

Jarenlang was Evert verantwoordelijk voor de kaartverkoop bij thuiswedstrijden van VVOG 1. Daarna deed Evert de kaartcontrole op de zittribune. Verder heeft Evert deel uitgemaakt van de onderhoudsploeg en viel hij regelmatig in als materiaalman. Als dank voor meer dan 20 jaar vrijwilligerswerk werd Evert in 2012 lid van verdienste.

De laatste jaren was Evert vaste bezoeker van VVOG 1. Elke thuiswedstrijd zat hij vooraan op zijn vaste plek op de zittribune, veelal in het bijzijn van zijn zonen. 

Vrijdag 26 juli zal er om 11.15 uur een dankdienst voor zijn leven worden gehouden in de Dorpskerk, Zuiderzeestraatweg 149 in Hierden. Aansluitend zal de begrafenis omstreeks 12.30 uur plaatsvinden op de gemeentelijke begraafplaats Oostergaarde, Oosteinde 12 te Harderwijk.

Er is gelegenheid tot condoleren voor aanvang van de dienst van 10.00 uur tot 11.00 uur in het Verenigingsgebouw achter de kerk.

 

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief