Derde divisie start op 24 augustus

2 Juli 2019 / Redactie / Nieuws van het eerste

De derde divisie zaterdag zal komend seizoen uit 17 teams. Ten pozichte van afgelopen seizoen zijn er 8 teams verdwenen. Kampioen Noordwijk, Quiick Boys en ASWH zijn gepromoveerd naar de Tweede divisie. Eemdijk, SJC, De Dijk en Achilles'29 zijn gedegradeerd. Verder heeft FC Gorningen besloten het team van Jong FC Groningen terug te trekken uit de derde divisie.

Tegenover het vertrek van deze clubs zijn de volgende clubs er bij gekomen :

  • Barendrecht (gedegradeerd uit Tweede divisie)
  • Excelsior '31 (kampioen hoofdklasse B)
  • vv Goes (overgestapt van derde divisie zondag)
  • Jong Almere City (gedegradeerd uit Tweede divisie via nacompetitie)
  • Sparta Nijkerk (promotie via nacompeititie)
  • Ter Leede (kampioen hoofdklasse A)
  • VVSB (gedegradeerd uit Tweede divisie via nacompetitie)

VVOG start de competitie op 24 augustus met een uitwedstrijd tegen Harkemase Boys. Een week later staat een thuiswedstrijd tegen streekgenoot Sparta Nijkerk op het programma. Omdat de competitie uit 17 teams bestaat is er elke week 1 team vrij. Voor VVOG is een vrij weekend gepland op 26 oktober en op 29 februari 2020.

De uitwedstrijd tegen DVS'33 Ermelo staat gepland op 2 november 2019 (in Ermelo). Op 1 februari 2020 komen de buren uit Ermelo naar Sportpark de Strokel.

Voor het complete progamma klik hier.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief