Er is een tijd van komen en een tijd van gaan

30 Juni 2019 / Hoofd Jeugd Opleiding / Jeugd

Zoals bij velen binnen de club al bekend is stop ik aan het eind van dit seizoen als hoofd jeugd opleiding bij deze mooie club.

In 2003 ben ik bij VVOG binnengekomen als trainer /coach van VVOG B1 om daarna vier seizoenen het vlaggenschip van de jeugd, VVOG A1, onder mijn hoede te nemen als trainer / coach. Tijdens de laatste 2 seizoenen als trainer van VVOG A1 was ik tevens technisch jeugdcoördinator voor de gehele jeugd. Dit bleek niet te combineren waarna de functie van hoofd jeugd opleiding in het leven is geroepen. Deze functie heb ik vanaf 2008, met tussendoor een sabbatical van 1 seizoen, met heel veel plezier vervuld.

Gedurende de periode dat ik binnenkwam bij VVOG en nu zijn er heel veel goede ontwikkelingen geweest binnen de jeugdopleiding van VVOG. Dit is de verdienste geweest van allen die betrokken zijn (geweest) bij de jeugd waarbij ik een kleine schakel was in het geheel. Ik kijk dan ook terug op een hele fijne en leerzame periode waarin ik met heel veel plezier een
steentje heb mogen bijdragen in de verdere ontwikkeling van onze inmiddels door de KNVB gecertificeerde regio jeugdopleiding.

Aan het begin van het seizoen 2018-2019 heb ik het bestuur laten weten dat dit mijn laatste seizoen is als hoofd jeugd opleiding. Het is voor de club goed dat er na een groot aantal seizoenen een nieuw hoofd jeugd opleiding komt met nieuwe ideeën. Ik wens mijn opvolger dan ook heel veel succes en een plezierige tijd toe.

Ik wil tenslotte iedereen bedanken die in welke hoedanigheid dan ook en veelal op vrijwillige basis de afgelopen seizoenen mij met veel inzet ondersteund hebben zodat ik mijn functies zo goed mogelijk kon uitvoeren. Ik denk hierbij bijvoorbeeld aan bestuurders, jeugdcommissie, coördinatoren, trainers, leiders maar ook de vele vrijwilligers van het wedstrijdsecretariaat, de ledenadministratie, de kantine, de
sponsoring en het onderhoud. Mede door jullie is VVOG ook “mijn” club geworden en dat zal altijd zo blijven.

Allen hartelijk dank voor de fijne tijd!
Gerrit Hup

Lees bericht

Transportbedrijf Steven van den Brink nieuwe sponsor voor VVOG

10-07-2019

Tijdens de Haringparty 2019 werd door Transportbedrijf Steven van den Brink en VVOG een sponsorovereenkomst getekend.

Lees bericht

Uitnodiging informatiebijeenkomsten jeugd selectieteams

09-07-2019

Ook voor komend seizoen worden er voor alle jeugdspelers en hun ouders informatie-bijeenkomsten gehouden. Voor de jeugd selectieteams staan deze gepland voor deze en volgende week.

Lees bericht

Richard Burgemeester nieuwe teammanager VVOG 1

06-07-2019

Richard Burgemeester is de nieuwe teammanager van VVOG 1. Hij volgt Klaas uit de Bosch en Goossen Luytjes op.

Nieuwsoverzicht Archief