Het nieuwe wedstrijdtenue is gekozen

21 Juni 2019 / Algemeen

Hoe trots kun je zijn als volgend seizoen alle teams in een compleet nieuw tenue uitkomen. Van de Dolfijnen en Orka’s van onze voetbalschool tot de JO19 en de grote mannen van ons eerste elftal in de 3e divisie.

De vereniging speelt volgend seizoen in een nieuw tenue. Het bestuur heeft samen met ACERBIS een enquête opgesteld en de leden om hun mening gevraagd. Iedereen is in de gelegenheid gesteld om een persoonlijke voorkeur op te geven. Het bestuur heeft inmiddels de uitslag bekeken en het nieuwe tenue vastgesteld.

We gaan spelen in shirt (type 2) van de enquête. Er bleek een duidelijke voorkeur voor dit model. Type 1 kreeg 21.0 %, type 2 47.2 % en type 3 31.8 % van de stemmen.

Het is de eerste keer dat onze leden en betrokkenen hun voorkeur mochten aangeven. Het is goed om te merken dat veel mensen betrokken zijn en ook hun mening willen geven. Het gewaagde shirt type 1 komt misschien nog wat te vroeg. Type 3 deed ons denken aan een shirt van lang gelden.

Samen met onze huisleverancier ACERBIS zijn er 3 modellen ontworpen waar uit gekozen mocht worden. Ook konden er voorkeuren voor bijvoorbeeld lange of korte mouwen worden aangegeven en de kleur van de broek en de sokken. Er was keus uit een traditionele witte of groene broek. Het is uiteindelijk, met een lichte voorkeur, de witte geworden.

Een ruime meerderheid heeft de voorkeur voor het zwarte keeperstenue opgegeven. Dat is ook door het bestuur overgenomen.

Op het shirt wordt behalve het clublogo met 2 sterren. De sterren staan voor de twee algemeen kampioenschappen uit onze clubgeschiedenis.

Op het shirt komt voor het eerst de Harderwijkse vlag. Dit geeft het shirt meer uitstraling en draagt ook bij aan de verbondenheid met onze stad. Na de oprichting in 1927 zijn we de bekendste vereniging van de stad geworden.

Als maatschappelijk betrokken vereniging steunen wij stichting Support Casper. Onze bondscoach Ronald Koeman is ambassadeur van deze stichting. Het logo van deze stichting komt op het nieuwe shirt.
Op de achter- en voorzijde van het shirt komt shirtsponsoring.

Wij doen er samen met onze leverancier ACERBIS alles aan om het nieuwe tenue bij aanvang van het nieuwe seizoen in gebruik te nemen. Dat is mede met het oog op de ontwerpen van de sponsoruitingen een hele uitdaging. Je mag er op vertrouwen dat er alles aan wordt gedaan om zo snel mogelijk alle eams volledig in het nieuw te steken.

Naast shirtsponsoring hebben we nog meer mogelijkheden. Wij ontvingen de vraag of ouders/bedrijven nog steeds een team kunnen sponsoren. Dat is zeker mogelijk want er zijn sponsorpakketten. Deze variëren van bijvoorbeeld tassen tot trainingspakken voor het hele team. Er bestaat een VVOG kledinglijn. Het is alleen toegestaan een team te sponsoren via de sponsorcommissie met kleding van onze vaste leverancier. Alle contacten en verzoeken lopen via de kledingcoördinator van de sponsorcommissie.

Vragen over (team)sponsoring en bedrijfsuitingen kunt u mailen naar: sponsorcommissie@vvog.nl. Zij nemen persoonlijk contact met u op en informeren u spoedig over alle mogelijkheden.

Voor interesse in (shirt)sponsoring vragen wij u te bellen met tel: 06-50692351.

Lees bericht

VVOG 2 koopt ook Superlot Grote Clubactie

19-10-2019

De mannen doen een gooi naar de fantastische prijzen van VVOG en de Grote Clubactie.

Lees bericht

Geen keeperstraining vandaag!

18-10-2019

Vanwege het weer en veel afmeldingen gaat de keeperstraining vandaag niet door.

Lees bericht

Superlot voor VVOG Zondag 2

15-10-2019

VVOG Zondag 2 koopt een Grote Clubactie Superlot!

Nieuwsoverzicht Archief