Douchezaak en Reukema de nieuwe shirthoofdsponsoren

20 Juni 2019 / Sponsors

De sponsorcommissie en het bestuur van onze vereniging zijn verheugd met de ondernemers die voor de komende drie seizoenen shirtsponsor van onze teams willen zijn. Gisteren zijn twee vertegenwoordigers van ons er in geslaagd om voor de voorzijde van de jeugdshirts een mooie sponsor aan de club te binden. Daarmee zijn alle plekken op de borst en rug bezet. De nieuwe hoofdshirtsponsor van de jeugd is het bedrijf “Douchezaak” van de Eendenparkweg 3 in Ermelo. De ondernemer, Wilbert Foppen, is een geboren en getogen Harderwijker die een succesvol zakenman is en met zijn bedrijf goed aan de weg timmert. Douchezaak was onlangs nog bij een woonprogramma op RTL 4 te zien. Wilbert heeft een neus voor de wensen van de klant en biedt vanuit zijn showroom een breed assortiment voor verassende prijzen. De komende drie seizoenen zullen we meer van Wilbert en zijn team gaan horen en mee profiteren van mooie aanbiedingen op het gebied van badkamers, keukens en tegels.

De andere sponsoren voor de jeugd zijn AutoFlevo en 2Lease. Deze sponsoren zijn beslist geen vreemden voor onze vereniging. Deze bedrijven komen op de achterzijde van de shirts, voor de helft van de jeugdteams. We weten ons gelukkig te prijzen met de trouwe betrokkenheid van deze topdealer en het leasebedrijf. Ze waren al sponsoren van de voetbalschool en nu van nog meer teams.  De twee andere sponsoren voor de achterzijde van de shirts zijn 4Square en Roostershop. Twee mooie bedrijven die we eveneens van harte feliciteren met een plek op de mooie nieuwe shirts.

De sponsoren bij de senioren zijn het bekende café Stoppels, Superscanner en de firma Reukema die als hoofdshirtsponsor op de voorzijde van de (lagere) seniorenteams (3 t/m 8) en de 35+ teams zal uitkomen.

Wij danken al onze shirtsponsoren voor het vertrouwen en hebben de overtuiging dat we er samen iets moois van gaan maken. Ook gaan we niet voorbij aan de inzet van de sponsorcommissie en met name ook de gebroeders Ten Hove die veel werk voor ons hebben verricht.

Bedrijven, ouders of andere geïnteresseerden in sponsoring kunnen contact opnemen met onze sponsorcommissie. Er zijn vele mogelijkheden die we graag persoonlijk toelichten.

 

Lees bericht

Voormalig VVOG speelster en 95-voudig international Liesbeth Migchelsen overleden.

27-05-2020

Triest nieuws. Voormalig VVOG speelster, de in Harderwijk geboren Liesbeth Migchelsen, is op 49 jarige leeftijd na een kort ziekbed overleden.

Lees bericht

Gratis sponsoren via Sponsorkliks

24-05-2020

Gratis je club sponsoren? Dat kan door Sponsorkliks te gebruiken voor je online aankopen.

Lees bericht

Naamsverandering Sponsor Auto Flevo

23-05-2020

Auto Flevo wordt Pouw Harderwijk

Nieuwsoverzicht Archief