JO9-2 ongeslagen!!

5 Juni 2019 / Jeugd

Zaterdag 1 juni werd op sportpark De Strokel de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld. De JO 9-2 speelde de kraker tegen VVOP JO 9-1. Tot nu toe hadden onze jongens alle wedstrijden nog gewonnen, en uit enig research bleek dat VVOP maar 1 wedstrijd had verloren. Minimaal gelijkspelen was dus de missie!

Het was al snel duidelijk dat dit de beste teams uit de competitie waren, want het spel golfde op en neer. Het was de ploeg uit Voorthuizen die met een 2-3 voorsprong de rust inging. Dit tot grote vreugde van de massaal meegereisde supporters. De 2e helft werd een ware thriller! VVOP had veel wissels, waardoor ze iets fitter leken. Ze kregen kans op kans om de wedstrijd te beslissen maar de paal, lat en Liam stonden steeds weer in de weg.

En dan komt de oude voetbalwet weer om de hoek kijken; als je kansen blijft missen dan valt hij een keer aan de andere kant. Vijf minuten voor tijd werd Daan op zo’n 10 meter voor het doel onderuit gehaald, vrije trap op een ideale positie!

Daan ging achter de bal staan, heel nauwkeurig meet hij zijn passen uit, het publiek wordt muisstil... Daan neemt zijn aanloop en met zijn verwoestende linker schiet hij de bal hard en hoog over de keeper.. 3-3!

Tot vreugde van de nagelbijtende moeders langs de kant bleef het hier bij en was de “titel” een feit! Met chips en ijs werd dit in de kantine gevierd.

Joost, Jur, Thom, Daan, Liam, Max en Sander bedankt! Het was een topseizoen!

Lees bericht

Inleveren kleding

09-06-2024

Het seizoen is bijna ten einde. Graag alle materialen inleveren op: zaterdag 29 juni 2024.

Lees bericht

Veld 5 wordt kunstgrasveld.

08-06-2024

Zoals jullie wellicht allemaal al weten gaat 5 veld voorzien worden van een kunstgrasveld.

Lees bericht

Aria Hashemi naar VVOG Harderwijk

08-06-2024

Voor komend seizoen heeft VVOG een nieuwe keeper aangetrokken in de persoon van Aria Hashemi (30).

Nieuwsoverzicht Archief