JO15-1 Kampioen!

10 Mei 2019 / Jeugd

Afgelopen zaterdag was het dan zover. De JO15-1 kon kampioen worden als de wedstrijd uit tegen CSV’28 met winst zou worden afgesloten. De laatste donderdag training verklapte al enigszins de spanning voor hetgeen wat kon gaan gebeuren. De normaal “luidruchtige” stemming na een training had plaatsgemaakt voor een ingetogen en geconcentreerde vorm van spanning.

We verzamelden om 11:00 uur bij VVOG en vertrokken om 11:15 uur richting Zwolle. Daar aangekomen werden we vriendelijk ontvangen door onze gastheren van die dag, ook zij hadden iets om voor te strijden (tegen degradatie). De warming-up werd gedaan op een ander veld (tussen de hagelbuien door) waardoor we niet wisten wat ons te wachten stond op het veld waar we de wedstrijd gingen spelen.

Na het klaarmaken en passencontrole door de scheidsrechter in de kleedkamer, konden we gezamenlijk naar het veld. Daar aangekomen werden we toegejuicht door de aanwezige meegereisde supporters. Vaders, moeders, broers, zussen opa’s, oma’s en vrienden waren aanwezig om de JO15-1 naar het kampioenschap te juichen!

De wedstrijd begon rommelig de spanning was merkbaar. Het kunstgrasveld was meer een zaalvoetbalveld. De ballen stuiterden alle kanten op en de wind liet ook veel van zich merken waardoor wij niet lekker aan ons voetbalspel toekwamen. Maar toen daar eindelijk de bevrijdende 0-1 gescoord werd en vlot daar achteraan de 0-2 was het duidelijk: We worden kampioen!

Na de rust (0-2) konden we ook de toeschouwers laten zien waarom wij dit seizoen vier wedstrijden voor het einde van de competitie de terechte kampioen zijn. De ene aanval en doelpunt was nog mooier dan de andere. We wonnen de wedstrijd met 1-5 en het kampioenschap in de hoofdklasse was binnen.

We werden op het veld gehuldigd en de welbekende schaal, de medailles, kampioenshirts werden uitgereikt (sponsors bedankt!) en de champagne (alcoholvrij natuurlijk…) spoot in het rond. Kortom een kampioenswaardige huldiging!

In de kleedkamer hebben we nog een klein feestje gehouden en kwamen alle bij de VVOG supporters wel bekende liedjes aangehaald: Ole, Ole, SUPER VVOG,…CITROEN, CITROEN, CITROEN,…… en iets met “ZWART-GELE…..”, o ja de dronken VVOG-ER kwam ook nog voorbij!

Aangekomen op De Strokel hebben we het nog dunnetjes overgedaan en zijn we onder begeleiding van het luchtalarm de kantine ingegaan en hebben we daar nog een klein feestje gehouden.

Spelers, trainers en begeleiding willen iedereen bedanken die deze mooie dag mogelijk hebben gemaakt! En we hopen iedereen weer te zien bij de volgende wedstrijd.

JO15-1 Kampioen!

Lees bericht

Lees hier de digitale versie van het speciale veiling magazine 2020

28-02-2020

Interessante interviews, nieuws over de nieuwbouw en het overzicht van items die op 13 maart geveild gaan worden. Lees het nu.

Lees bericht

Stand van zaken Veiling 13 maart 2020

27-02-2020

Er zijn al 230 veilingitems aangeboden

Lees bericht

Dank aan twee topverkopers met oprechte clubliefde

25-02-2020

Adrie en Jo de Lange fietsen heel Harderwijk en Hierden af om de nieuwbouwloten aan de man te brengen

Nieuwsoverzicht Archief