Verkoop en nuttigen van alcoholhoudende drank bij VVOG

29 April 2019 / Bestuur VVOG / Algemeen

We wijzen u nog eens op ons alcoholbeleid. Het gebruik van alcohol onder de jongeren brengt gezondheidsrisico’s met zich mee. De overheid controleert mede hierom streng op de verkoop en het nuttigen van alcohol.

Ondanks ons aangescherpt beleid hieromtrent, zijn we de afgelopen twee jaar niet goed door de steekproeven gekomen. Dit wordt gedaan vanuit de gemeente en het zogeheten nalevingsonderzoek. Het is spijtig dat ondanks de aandacht er nadrukkelijk op ons wordt gelet.

We doen een dringend beroep op onze vrijwilligers, leden en onze gasten om zich aan de regels en afspraken te houden. Wij willen dat iedereen tot de leeftijd van 25 jaar zich verplicht (uit zichzelf) legitimeert.

Kantinemedewerkers zullen hier scherp op toezien. Leiders en trainers van de ‘oudere jeugd’ roepen we (nogmaals) op het alcoholbeleid te bespreken met de spelers.

We vragen de personen die wel alcoholhoudende drank mogen kopen met klem om geen drankjes voor anderen die nog geen 18 jaar zijn te kopen. We benadelen hiermee de vereniging. Laten we elkaar scherp houden. Alvast bedankt voor je medewerking !!

Voor ons alcoholbeleid, zie onze website:

https://www.vvog.nl/clubinformatie/beleid/alcohol

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief