Stem mee voor het nieuwe VVOG tenue voor volgend seizoen

5 Mei 2019 / Bestuur VVOG / Algemeen

We gaan iets nieuws doen. Alle leden, supporters en VVOG aanhangers mogen hun stem geven over het nieuwe tenue. Ook sponsoren krijgen een unieke kans om mee te doen.

Meer betrokkenheid en meer invloed van onze leden bij de ontwikkeling van onze vereniging. Het bestuur stimuleert alle leden en betrokkenen die de club een warm hart toedragen om hun mening te geven. Onlangs hebben we iedereen uitgenodigd om mee te praten over de nieuwbouwplannen en hebben de leden afgelopen week besloten dat er nu ook het traject van de nieuwbouw in gaan. Dat is positief voor de verdere ontwikkeling van de club. Nu vragen we de leden weer naaar hun mening.......

Na het succes van de eerste VVOG veiling staat er weer een mooie actie te wachten. Deze keer nemen we iedereen mee in het besluit over het nieuwe tenue en bieden we sponsoren een unieke kans om hun bedrijfsnaam/ logo op dat shirt te plaatsen. Onze kledingcoördinator Reijntje de Vries, Burs Deinum van ACERBIS en voornoemd bestuurslid hebben met hulp van de designers van ACERBIS een drietal shirts ontworpen. Om uiteindelijk het nieuwe tenue te kiezen mogen de stemmers een voorkeur aangeven. Het resultaat wordt meegenomen in het uiteindelijke besluit voor “het” nieuwe tenue. Naast het shirt kan er ook worden gestemd over de sokken en de kleur van het broekje.

Volgend seizoen starten alle teams in een nieuw tenue. We timmeren aan de weg en willen graag vernieuwing. Met die opdracht zijn eerder genoemde personen aan de slag gegaan. Het resultaat mag er zijn. Ze presenteren trost drie flitsende modellen. Het gaat best nog lastig worden zegt Reijntje de Vries die alles rondom de kleding van onze club mag coördineren. Deze schone taak is jaren vervuld door Yvonne Goossensen die het stokje eind vorig seizoen aan Reijntje geeft overgedragen. Reijntje heeft hulp van Anke de Zwaan. Het is een giga klus om alle teams ieder seizoen weer van complete tenues te voorzien.  

Stem door de enquête in te vullen. De 20 korte vragen nemen slechts 2 a 3 minuten in beslag. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan even de moeite om je mening te geven en help ons bij het kiezen van het nieuwe VVOG tenue voor volgend seizoen.
 
Stemmen kan t/m maandag 13 mei 2019.
 

Stem voor nieuw tenue
De groene kleur wijkt iets af van de werkelijkheid. De shirts zullen in het "echte" VVOG groen zijn.


Het bestuur dankt je alvast hartelijk voor je medewerking.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief