De ZAVO zoekt hulp

11 April 2019 / / ZAVO

Je kent ze wel, de mannen en vrouwen die op zaterdag bij de ingang staan om loten te verkopen t.b.v. de vereniging. 

Ze maken even een praatje, verkopen wat loten en natuurlijk vertellen ze je dat je met deze loten vast een prijs zult winnen.

Ook na de wedstrijd lopen deze mannen en vrouwen door de kantine om de loten te verkopen. De opbrengst van deze loten gaat voor een groot deel naar VVOG. Denk hierbij aan cadeautjes voor de jeugd bij het paaseieren zoeken, een presentje voor de kampioenen binnen VVOG, busreizen voor het eerste, slotfeest voor ZAVO-leden etc. etc.

Met ingang van komend seizoen zoekt het bestuur van de ZAVO mensen die ons af en toe willen helpen met het verkopen van de loten. Dit hoeft niet structureel!

Mocht je willen helpen bij andere activiteiten die we organiseren, dan horen we dit natuurlijk ook graag!

Vele handen maken licht werk. 

Interesse? Laat het ons weten!

Je kunt contact opnemen met Sjaak Bouwmeester (bouwmeester011@kpnmail.nl) of met een van de andere bestuursleden.

We staan zaterdag weer bij de poort en in de kantine, zien we je daar?

Lees bericht

Agenda Algemene Ledenvergadering van 30 april. WIJZIGING IN AANVANGSTIJD naar 19.00 UUR!

19-04-2019

Op dinsdag 30 april 2019 is er een Algemene Ledenvergadering in de kantine van VVOG. Deze begint om 19.00 uur (en niet om 20.00 uur zoals eerder vermeld).

Lees bericht

Jaime Bruinier langer bij VVOG

17-04-2019

Jaime Bruinier heeft zijn contract bij VVOG verlengd. De ervaren middenvelder had een aflopend contract op De Strokel, maar blijft dus ook volgend jaar uitkomen voor de Groenwitten.

Lees bericht

Thomas Careman naar VVOG!

16-04-2019

VVOG heeft een 2-jarig akkoord bereikt met Thomas Careman. Careman (26) is momenteel bezig met de afronding van zijn studie Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool in Groningen en verhuist van de zomer naar een plek centraal in het land.

Nieuwsoverzicht Archief