Echte clubliefde is een VVOG-tatoeage laten zetten

1 April 2019 / Algemeen

Hoe ver ga jij in de liefde voor je club? Hoe belangrijk is VVOG in jouw leven? Voor Goossen Luytjes betekent VVOG in ieder geval heel veel. De clubman zette daarom vrijdagavond zelfs het VVOG-logo op zijn bovenarm.

Goossen Luytjes is een rasechte VVOG’er. Als klein jongentje was hij al te vinden op De Strokel en ging hij mee naar alle uitwedstrijden van het eerste elftal. Goossen voetbalde twintig jaar in de zaal. Daarna trainde hij verschillende jeugdteams bij VVOG, was hij kantinevrijwilliger en voorzitter van de jeugd.

Nu is hij al een aantal jaar samen met Klaas uit de Bosch teammanager. Ze zorgen er samen voor dat de spelers en technische staf optimaal kunnen functioneren tijdens de trainingen en op wedstrijddagen.

Nu vond Goossen het tijd om VVOG te vereeuwigen op zijn arm. Het prachtige groenwitte logo bevestigt de liefde van Goossen voor VVOG. En dat noemen wij echte clubliefde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief