Prijsuitreiking beste loten verkopers

12 Maart 2019 / / Algemeen

Afgelopen zaterdag, tijdens de rust van VVOG 1 – Jong FC Groningen, hebben de beste lotenverkopers hun welverdiende prijs in ontvangst genomen.

Helaas was onze topverkoper Luna van de Mheen niet aanwezig maar zij heeft inmiddels haar prijs ook ontvangen. Zij heeft 2 kaarten gewonnen voor een wedstrijd van PEC en ze krijgt toegang tot het spelershome.

Sietse Mazier en Steffen Deuring delen de 2e en 3e plek en ook zij hebben 2 kaartjes voor een wedstrijd van PEC gewonnen.

Het beste team met de meest verkochte loten is de JO8-5. Zij mochten bij aanvang van de wedstrijd met de vlaggen op het veld de spelers van VVOG en Jong FC Groningen ontvangen. Daarnaast mogen ze met het hele team gaan klimmen en klauteren in het klimbos in Garderen. 

Jullie hebben het top gedaan en we wensen jullie heel veel plezier met jullie gewonnen prijs!

Uitreiking prijzen beste loten verkopers

Lees bericht

Gratis toegangskaarten voor aanstaande zaterdag Ajax – VVOG 1

23-05-2019

Haal voor vertrek naar Amsterdam eerst een gratis toegangskaart in de kantine.

Lees bericht

Van blauw-geel naar groen-wit!

23-05-2019

Recent gaf Marnix Tissingh (27) bij vv Nunspeet aan dat hij de club na dit seizoen gaat verlaten. En dat was geen makkelijke beslissing voor de geboren en getogen Nunspeter die al negen jaar voor Nunspeet 1 uitkomt: “Ik ben best ambitieus en wil het graag nog een keer hogerop proberen. VVOG speelt in de derde divisie en is net als Nunspeet een echte Veluwse club. Ik zie het als een mooie uitdaging bij een mooie vereniging.”

Lees bericht

GEWIJZIGDE aanvangstijd van de wedstrijd van VVOG 1 komende zaterdag 25 mei

23-05-2019

Let op: we vertrekken eerder!

Nieuwsoverzicht Archief