De laatste informatie….. de veiling staat op punt van beginnen

8 Maart 2019 / Nieuwbouw

Mede omwille van de organisatie adviseren we om je even in te schrijven. De toegang is natuurlijk gratis en iedereen die wil deelnemen aan de veiling is welkom.

Bij binnenkomst zal je inschrijving klaar liggen en kun je snel onze gezellige kantine in. Dit helpt ons ook. We zouden graag willen weten hoeveel mensen er komen maar dat weten we niet.  Als de kantine op een gegeven moment vol is zullen we mensen moeten teleurstellen. Er is dan vaak genoeg aangegeven dat inschrijven mogelijk is. Natuurlijk hopen we dat alle geïnteresseerden er gewoon bij kunnen zijn.

 Leo Alkemade, Hans van Breukelen en een grote lijst met prachtige items.

De heren zijn van de partij en hebben er zin in. Hans heeft een prachtig item beschikbaar gesteld. Er is in de wandelgangen al belangstelling uitgesproken voor dit arrangement. Dit zijn overigens niet de enige bekende koppen hoor maar dat zie je wel als je er bij bent. Het bestuur kijkt uit naar deze avond. We hebben het nodige in ons mars bij VVOG en dat ga je zien.

Zelf al goed naar de veilinglijst gekeken? Wat denk je van een jaar gratis gebruik van een Fiat 500 inclusief verzekering, belasting en € 500,00 benzine of die chef-kok die bij je thuis een prachtig luxe diner komt koken? Het sportarrangement met persoonlijke begeleiding of je auto die gewassen gaat worden door onze voorzitter Fred Moll en Antonio Vivas. Er is al veel over deze actie geschreven en vele bekende Nederlanders hebben hun medewerkring verleend. Je hebt het magazine kunnen lezen en alle berichten op de website, social media, twitter, kranten en de onvergetelijke promofilm.  Het gaat nu echt gebeuren, de grote VVOG Veiling 2019 staat op het punt van beginnen. We hebben er zin in. Jij ook?

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief