VVOG kiest voor LED-scorebord van BRONS sponsor SALED uit Bunschoten

5 Maart 2019 / Sponsorcommissie / Sponsors

Het imposante LED scorebord heeft een formaat van 5 bij 3 meter en een zeer hoge resolutie (P10). Het scherm is hierdoor overal rondom het hoofdveld haarscherp zichtbaar en leesbaar. Het nieuwe scorebord biedt VVOG talloze mogelijkheden. Naast het op creatieve wijze tonen van opstellingen, wissels, kaarten en doelpunten, kunnen zelfs complete promotievideo's worden getoond. Dit biedt sponsoren van de voetbalvereniging dan ook een uitgebreid nieuw advertentieplatform waar zelfs actuele aanbiedingen een plaats kunnen krijgen.

Primeur tijdens de wedstrijd tegen Jong FC Groningen
De installatie van het scorebord is in de afgelopen tijd voltooid door een team van vrijwilligers in samenwerking met SALED uit Bunschoten. De overige sponsoren die het LED scorebord mogelijk hebben gemaakt zijn EFMI Business School, Auto Flevo, Covebo, Quimarox, Sanitairkamer en Marree Bouw & Techniek. De vereniging zal het scorebord officieel in gebruik nemen tijdens de wedstrijd van 9 maart tegen Jong FC Groningen. Na afloop van de wedstrijd biedt SALED de gasten ook nog een buffet aan in het Business Home, dit wordt verzorgd door de Graaf van Gelre.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Dankzij het LED-score bord kan VVOG alle sponsors nieuwe, moderne advertentiemogelijkheden bieden. Van bewegende beelden tot (tijdelijke) acties en complete promotievideo’s, alles is mogelijk. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden bij de sponsorcommissie; sponsorcommissie@vvog.nl.

Lees bericht

Voetbalclinic VVOG 1 voor JO8 en JO9

13-10-2019

Maandagavond 21 oktober om 18:45uur is er weer een clinic van het Eerste. Dit keer voor onze toppers van de JO8 en de JO9.

Lees bericht

2 Superloten voor het Bierteam!

11-10-2019

Het Bierteam heeft maar liefst 2 (!) Superloten gekocht om mee te dingen naar de geweldige prijzen van de Grote Clubactie.

Lees bericht

Rabo ClubSupport: jouw stem is geld waard!

10-10-2019

Stemmen kan nog t/m 11 oktober! Snel naar de link dus....

Nieuwsoverzicht Archief