De beste verkopers van de nieuwbouwloterij 2019 zijn bekend

1 Maart 2019 / Redactie / Nieuwbouw


Wat een kanjers hebben we in huis. Als het aan Luna, Sietse en Steffen ligt, kunnen we onze plannen wel gaan uitwerken. Ze hebben wat je noemt hun stinkende best gedaan. Het was aan deze leden niet te veel gevraagd om voor het inzamelen van geld voor de nieuwbouw te helpen met het verkopen van loten. Loten…? Boekjes kun je beter zeggen. Deze drie VVOG ‘ers spreken niet over loten maar over boekjes.

1e prijs:
De beste verkoper van de vereniging is Luna van de Mheen. De speelster van de JO12-3 was dit seizoen al tweede bij de verkoop van de Grote Clubactie en is nu met maar liefst 9 boekjes de absolute topverkoper. Ze heeft met haar prestatie een mooie plek in de speciale uitgave van het veilingmagazine gekregen. Inmiddels heeft Luna nóg twee boekjes verkocht. In het magazine lees je meer over Luna en haar geheim over het verkopen van loten voor haar cluppie.

VVOG is trots op deze jongedame die samen met haar vader een keer naar een wedstrijd van PEC Zwolle gaat en in het spelershome Bram van Polen en zijn team van heel dichtbij kan meemaken.

2e en 3e prijs:
Sietse Mazier
(JO10-2) en Steffen Deuring (JO8-5) hebben allebei 7 boekjes per persoon verkocht. Ook een geweldige prestatie! Deze kanjers weten ook wat verkopen is. Als deze jongens geen profvoetballer worden kunnen ze later zeker als verkoper aan de slag. Ook deze leden hebben laten zien dat het kan. 7 boekjes per persoon is erg goed! Jongens we zijn erg trots op jullie. De prijzen voor deze jongens blijft nog even een geheim.

Het beste team:
Het beste team van deze loterij is de JO8-5. Deze jongens hebben als team de meeste loten van de jeugdafdeling verkocht. We feliciteren de spelers en danken vooral ook hun leiders die een belangrijke aandeel hebben gehad in het motiveren van de spelers. Dat is iets wat we graag zien en waar we met elkaar op kunnen bouwen. Ook de leiders en ouders van deze en alle andere leden die hebben meegewerkt danken wij hartelijk.

Zaterdag 9 maart 2019 worden de winnaars voor de wedstrijd van VVOG 1 tegen Jong FC Groningen hartelijk ontvangen en in het zonnetje gezet. Ze ontvangen dan hun prijzen en krijgen nog iets lekkers aangeboden. Het winnende team krijgt nog een extra taak bij de opkomst van de spelers.

Ben Jansen die de loterij heeft gecoördineerd was al tevreden als iedereen één boekje zou verkopen. “Deze hebben hun prijs meer dan verdiend. Het was de eerste keer dat we zo’n verenigingsloterij organiseerden. We hebben nog een week te gaan maar kunnen met een goed gevoel terugkijken. Ik zie nu al met vertrouwen uit naar de actie van volgend jaar. Als sporters zien we altijd weer nieuwe uitdagingen”, aldus Ben Jansen van het projectteam 2019.

 

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Nieuwsoverzicht Archief