Ik wil naar de veiling en dan?

28 Februari 2019 / Redactie / Nieuwbouw

Met nog ruim een week te gaan, ontvangt de organisatie van de veiling vragen over of je je moet aanmelden voor de veilingavond. Om te beginnen wil de organisatie nogmaals benadrukken dat iedereen die aan de veiling wil deelnemen en mee gaat bieden natuurlijk van harte welkom is. Het doel van deze speciale avond is wel om samen geld in te zamelen voor onze vereniging en het goede doel Support Casper. Dus zin om mee te bieden? Kom dan 8 maart.

Gelet op de belangstelling is er een mogelijkheid om je via de site alvast aan te melden. De organisatie hoopt 8 maart met zoveel mogelijk deelnemers een geweldige avond te beleven, maar hoopt tevens dat er voor iedereen plaats is. We weten natuurlijk niet hoeveel mensen er willen komen, maar gezien de verwachte belangstelling en de beperkte ruimte, is het advies om je van te voren aan te melden. Die mogelijkheid wordt geboden en het staat vrij om daar gebruik van te maken, maar vol is vol.

Aanmelden kan eenvoudig. Voor het digitale aanmeldformulier verwijzen wij je naar de link hier op onze website, waar overigens nog veel meer informatie over de veiling is te vinden. Daar is ook het digitale magazine te vinden waar de regels van de veiling in staan vermeld. Het door jou ingevulde formulier zal op de veilingavond klaar liggen bij de inschrijftafel. Iedere bezoeker is ook deelnemer en heeft alleen toegang tot de zaal met een inschrijving (kopersnummer).

De organisatie werkt er hard aan om alles tot in de puntjes te regelen en wil niemand teleurstellen. Vooraf aanmelden is niet verplicht, maar wij raden dat wel aan. Dit versnelt ook de inschrijving op de avond zelf. De kantine gaat om 19.00 uur open.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief