Wat gaat er 8 maart geveild worden en kun je daar bij zijn?

25 Februari 2019 / Redactie / Nieuwbouw

Wat gaat er 8 maart geveild worden en kun je daar bij zijn?

Het enthousiasme voor de veiling neemt met de dag toe en het schiet ook al op: 8 maart is de veiling en daarmee gaan we de club steunen en een geweldige avond met elkaar beleven. We geven je hieronder alvast een indruk van wat er geveild gaat worden maar weet dat er nog veel meer is. Ruim 250 items gaan we veilen en je maakt met een Scooterlot die avond ook nog kans op....jawel, een scooter. De trekkingen van de loten vinden dus plaats op 8 maart en de avond zal op een originele wijze worden geopend. Leo Alkemade en Hans van Breukelen zullen daarbij zijn.

Het projectteam is non-stop met deze actie bezig en blij met de belangstelling van vele sponsoren. Nu we zoveel items hebben weten binnen te slepen, is het zaak dat we ook de kantine goed gaan vullen. Daar kun jij bij helpen door er bij te zijn en de avond van het jaar mee te beleven. Wil jij mee doen aan de veiling en iets moois binnenslepen, kom dan! Daarmee steun je Support Casper bovendien. De kantine gaat om 19.00 uur open maar blijf de site volgen want er komt meer informatie. Komende week openen we een speciale link op de site om je eenvoudig aan te melden. Blijf de site volgen. We rekenen op je!

We hadden al wat items bekend gemaakt maar kijk ook even naar het lijstje hieronder. De volgende items hebben we al een keertje onder de aandacht gebracht: cabrio rijden in mini of BMW, business-Seats Arsenal, sloepvaren in Amsterdam met catering, tanden bleken bij een tandarts, zangeres voor 2 uur op locatie, hotelovernachtingen met ontbijt, kinder activiteiten, kaarten voor een wedstrijd van Oranje, luxe badkamer sets, activiteiten in het nieuwe klimbos, vleespakketten, maatkostuum en kledingcheques, tatoeage bonnen, speciale gast bij wedstrijd PEC Zwolle, beautysalon behandeling, vlaaien, Rayban zonnebrillen, high tea en high beer arrangementen, kappersbonnen en bloemboeketten, ijskar op locatie, varen op de Jacoba, wijnproeverij voor 10 personen. Maar kijk ook eens naar de volgende prijzen die te winnen zijn bij de Grote Nieuwbouw Loterij: 

  1. Geheel verzorgde voetbalreis voor 2 personen (inclusief vliegticket, wedstrijdkaart en 2 overnachtingen) (Kickoff Voetbalreizen)
  2. Een gazelle fiets (Gazelle)
  3. Een Samsung Galaxy A6 (Overhoff Telecom & ICT)
  4. Een bezoek aan de wedstrijd Nederland – Wit-Rusland op 21 maart 2019 in De Kuip voor 2 personen (ING bank)
  5. Een paintball uitje t.w.v. €229 op één van de locaties in Nederland of België, waaronder Harderwijk! (10 personen) (Fundustry)
  6. Een dinerbon t.w.v. €40,- (Jasmijn)
  7. Een heren knipbeurt incl. wassen en styling t.w.v. €28,50 (Hair Deluxe Putten)
  8. Een voetbal (Support Casper)
  9. 2 toegangskaarten "De Voetbalfabriek" in Almere (De Voetbalfabriek)
  10. Een Christiano Ronaldo boxershort maat S, t.w.v. €19,- (Gezusters De Lange)
  11. Een snackbon t.w.v. €10,- (Cafetaria Friends) + Een bon t.w.v. €14,50 (Kok Experience BV)

En......er loopt ook nog een speciale Scooterloterij. Voor €10,= per lot maakt u kans! Slechts 500 loten zijn hiervoor gedrukt. Wees er snel bij!

Wist u dat:

* Er heel positief gereageerd is op deze veilingactie voor VVOG.

* Bekende Nederlanders hebben meegewerkt aan een mooie promofilm.

* 8 maart vanaf 19.00 uur de kantine open is. 

* Deelnemers zich de komende week kunnen gaan opgeven.

* De website goed in de gaten gehouden moet worden.

* Voor de veiling meer dan 250 bedrijven een mooi item hebben aangeboden: een diversiteit aan items voor alle smaken wat.

* Meer informatie over de veiling op de speciale pagina op onze website te vinden is.

Tenslotte:

We hopen deze week toch nog wat loten te verkopen: er zijn nog lotenboekjes over voor wie zijn/haar cluppie nog even extra wil steunen. Er zijn ook nog mensen en commissies die hun boekjes moeten afhalen. Heb jij vragen of wil je nog iets aanbieden mail dan naar veiling@vvog.nl

Allemaal enorm bedankt alvast! We geven nog even gas!

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief