De grote Nieuwbouwloterij gaat zaterdag van start

1 Februari 2019 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Nieuwbouw

Mooie prijzen en extra prijzen voor de topverkopers van de grote loterij. De prijzen voor de loterij bestaan uit o.a. de twee hoofdprijzen, te weten een geheel verzorgde voetbalreis voor 2 personen en een Gazelle dames fiets. Daarnaast o.a. een Samsung A6 smart Phone, groepsactiviteit 10 personen Paintball, diner voor 2 personen en 2 tickets voor een wedstrijd. Deze actie gaat een belangrijke fundering vormen voor de nieuwbouw. Het aantal bouwlagen is nog de grote vraag en uitdaging, maar zal vooral afhangen van hetgeen we met deze, en hopelijk vele acties die nog volgen, gaan halen. Deze uitdaging gaat verder dan een teamprestatie.

Nog voor de loten de drukpersen hadden verlaten waren de eerste boekjes al verkocht. Ben Jansen die de loterij vanuit het projectteam coördineert, kreeg de opdracht van voorzitter Fred Moll om de eerste 10 boekjes voor hem te reserveren. Zaterdag zal Fred als eerste de loten in ontvangst nemen en gaat daarmee de actie officieel van start. Vervolgens zullen alle jeugdleiders zaterdagochtend de lotenboekjes voor zichzelf en de spelers afhalen en kan de strijd om de beste verkoper beginnen. We tellen het aantal boekjes die per verkoper wordt afgenomen. Heb je een boekje verkocht dan mag je via de leider vragen om een nieuw boekje. De prijs van een boekje is € 25,00. Hiervoor heb je 10 loten a € 2,50. Ben en het team zullen de afname zorgvuldig registreren en zullen naast een mooie teamprijs ook andere prijzen beschikbaar stellen voor de topprestaties.

Niet alleen de jeugdleden

Ook de senioren teams staan vierkant achter dit project en dragen hun “bouw” steentje bij. In deze loterij rekenen we niet alleen op de spelende leden maar ook de niet-spelende leden en vrijwilligers. Als we allemaal een boekje van slechts 10 loten afnemen, kunnen we snel spreken van een succes. De tijd dat deze mannen met loten langs de deur gingen, ligt natuurlijk al weer ver achter ons, maar er zijn ook andere manieren om de loten aan de man te brengen. Het boekje zelf kopen kan ook en daarmee maak je extra kans op super mooie prijzen.

De ZAVO

Onze supportersvereniging ZAVO zal de komende weken volop meedoen en de loten tijdens de wedstrijden van het eerste verkopen. "We staan ook nu zij aan zij" zegt voorzitter Sjaak Bouwmeester. "We hebben één gemeenschappelijk doel en zijn één grote VVOG familie. Dat nieuwe gebouw moet er en zal er komen. Toen we over de plannen van deze actie werden geïnformeerd waren we als bestuur van de ZAVO direct enthousiast. Er gaat wat gebeuren en daar helpen we natuurlijk aan mee. We hebben trotse leden en vele trouwe supporters. Zaterdag in de bus naar Lisse kunnen de mannen de eerste boekjes al kopen. We hopen dat er veel boekjes verkocht worden!".

Vrijwilligers en afdelingen

De boekjes voor onze vrijwilligers van de afdelingen liggen zaterdag ook klaar en kunnen vanaf 09.00 uur op het Wedstrijdsecretariaat worden afgehaald. Informatie over het inleveren van de boekjes is naar de coördinatoren gemaild en zullen we ook op de site kenbaar maken. Naast deze loterij starten we binnenkort ook met de exclusieve scooterloterij. De verkoop hiervan wordt gedaan door het projectteam en met hulp van de ZAVO.

Met dank aan

De nieuwbouwloterij wordt mede mogelijk gemaakt door Bart Jansen makelaars. De prachtige vormgeving van de loten en al het promotiemateriaal is verzorgd en aangeboden door F&F Verpakkingen. Gazelle Nederland, Overhoff telecom & ICT, SOS Events en vele andere sponsoren steunen VVOG en helpen om de acties mogelijk te maken.

Wij danken iedereen alvast heel hartelijk voor de inzet en medewerking.

 

Voor deze loterij is vergunning verleend door de gemeente. De trekking zal zijn op 8 maart tijdens de Veiling in de kantine. De trekking vindt plaats onder toezicht van notaris Erik van Schalm van OMVR. Vragen over de loterij en achteraf over de trekking kun je stellen aan ons bestuur. Het totaal aantal boekjes is 1000. De prijs per lot bedraagt € 2,50.

 

 

Lees bericht

Vuurwerkverbod en toezicht!

12-08-2022

Graag jullie aandacht voor het volgende.

Lees bericht

Weer trainen! 2e ophaaldag kleding en trainingsmaterialen!

11-08-2022

Er mag weer getraind worden! Het nieuwe trainingsschema staat op de site:  https://www.vvog.nl/teams/trainingsschema

Lees bericht

U gaat toch ook gezellig mee met de supportersbus?

09-08-2022

Ieder seizoen kunt u ons vlaggenschip weer volgen met de door de supportersvereniging ZAVO georganiseerde busreizen van Márion Reizen. Informatie over de busreizen leest u in dit bericht.

Nieuwsoverzicht Archief