Hoe loopt het met de veilingitems en wat komt er binnen?

20 Januari 2019 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Nieuwbouw

We zijn nog geen week bezig en het enthousiasme wat bij onze vereniging is losgekomen, slaat over naar de ondernemers en instanties. Het projectteam draait op volle toeren. Er is heel wat losgekomen. De bedrijven reageren positief en schenken erg mooie spullen.

Het projectteam krijgt regelmatig de vraag wat er zoal wordt geveild. We hebben twee mensen van ons team die niets anders doen dan mails verwerken, prijzen registreren en vragen beantwoorden. Anderen zijn op pad en bezoeken onze sponsoren.

Om een indruk te geven van wat er tot nu toe is aangeboden, hebben we een kort overzichtje gemaakt.

Cabrio rijden in een Mini of BMW, 4 business-seats Arsenal, sloepvaren in Amsterdam met catering, tanden bleken bij een tandarts, zangeres voor 2 uur op locatie, hotelovernachtingen met ontbijt, diners voor twee personen, kinder-activiteiten, kaarten voor een wedstrijd van Oranje, luxe badkamer sets, activiteiten in het nieuwe Klimbos, vleespakketten, een maatkostuum en kledingcheques, tatoeage bonnen, speciale gast bij een wedstrijd van PEC Zwolle, beautysalon behandeling, 400 rollen toiletpapier, keepershandschoenen met VVOG logo, arrangement in het Palingmuseum, geheel verzorgde rondleiding bij het Marinus van Dokkummuseum, BBQ voor 15 personen, kids feestje met ouders, vlaaien, Rayban zonnebrillen, high tea- en high beer-arrangementen, kappersbonnen en bloemboeketten, een ijskar op locatie, varen op de Jacoba, een wijnproeverij voor 10 personen en er komt iedere dag meer bij.

We ontvangen veel complimenten van ondernemers over dit initiatief en het gekozen goede doel. Het is voor ondernemers leuk om iets ter beschikking te stellen. Daarnaast hebben ze ook de mogelijkheid om een advertentie te plaatsen in het magazine dat speciaal voor de veiling wordt uitgebracht. Alle ondernemers zijn uiteraard ook zelf welkom.

Inmiddels zijn er ook al veel leden bij ons gekomen met items van hun werkgevers. Dit is een project waar iedereen iets in kan betekenen.

We gaan voorlopig nog even door, dus heb je iets of wil jouw werkgever wat doen, mail dan naar veiling@vvog.nl Binnen enkele uren ontvang je al een reactie.

De loterij

Het loterijteam is bezig met de voorbereiding voor de Nieuwbouw-loterij. Ook daarvoor zijn al hele mooie prijzen beschikbaar besteld. De hoofdprijs van Gazelle, het bekende fietsenmerk, en een geheel verzorgde voetbalreis voor 2 personen, een smartphone Samsung A6, kaarten voor voetbal, diner voor 2 personen en nog veel meer. Zodra de loten in aantocht zijn, ontvang je daarover bericht. De jeugdleiders zijn al geïnformeerd en volgende week worden ook de senioren en vrijwilligers verder geïnformeerd.

We gaan hier echt samen een groot succes van maken, is de overtuiging van het projectteam!

 

 

 

Lees bericht

Inleveren kleding

09-06-2024

Het seizoen is bijna ten einde. Graag alle materialen inleveren op: zaterdag 29 juni 2024.

Lees bericht

Veld 5 wordt kunstgrasveld.

08-06-2024

Zoals jullie wellicht allemaal al weten gaat 5 veld voorzien worden van een kunstgrasveld.

Lees bericht

Aria Hashemi naar VVOG Harderwijk

08-06-2024

Voor komend seizoen heeft VVOG een nieuwe keeper aangetrokken in de persoon van Aria Hashemi (30).

Nieuwsoverzicht Archief