Soliclean B.V. van Marco Heemskerk nieuwe sponsor

18 Januari 2019 / Sponsors

 

Soli Clean B.V. van Marco Heemskerk nieuwe sponsor.

Wie kent deze man niet. Marco Heemskerk. Hij speelde maar liefst 125 wedstrijden in het eerste van VVOG en hij is nu eigenaar van Soli Clean in Harderwijk. Vanaf 1 januari levert Soli Clean ook aan VVOG.

Soli Clean is alles behalve een onbekende specialist in schoonmaakmiddelen en artikelen. Soli Clean is een bedrijf wat zich richt op het schoonmaakonderhoud van grootkeukens, kantoren en de industrie. Niet alleen schoonmaakmiddelen maar ook zaken als stofzuigers, waterzuigers, papierwaren, dispensers, hoge drukreinigers en alle soorten en maten van afvalzakken worden door Soli Clean geleverd. Het bedrijf timmert behoorlijk aan de weg en weet de klantenkring nog verder uit te breiden. Het geheim achter dat succes heeft misschien wel alles te maken met de inzet en karakter van deze jonge ondernemer. Kwaliteit leveren en niet opgeven is wat Marco als voetballer typeerde. “Zeggen wat je doet en doen wat je zegt". Dit zie je terug in zijn ondernemerschap. Marco is een kerel waar je afspraken mee kunt maken. Zo staat hij bekend en zo benaderd hij ook zijn klanten.

Marco heeft het bedrijf overgenomen en weet zich gesteund door een team aan specialisten, die bekend zijn met de ontwikkelingen in de markt en wensen van de hedendaagse klanten. “Net als in de sport kun je het niet alleen”, vertelde Marco. “Zonder een sterk team en de gezonde drive om met elkaar de beste te willen zijn, kun je het wel vergeten. Als we de klant wat beloven komen we dat na en naast de kwaliteit is ook de prijs een belangrijk aspect. We hebben daarin een goede verhouding wat resulteert in veel interesse van bedrijven en instellingen”.

Raak je met Marco in gesprek over zijn mooie jaren bij VVOG dan komen er mooie verhalen op tafel. Marco kan terug kijken op een geweldige periode. Neem alleen de beslissingswedstrijd tegen DVS’33 die toen in Putten werd gespeeld voor behoud van de hoofdklasse. Naast zijn drukke baan en zijn gezin probeert Marco nog tijd vrij te maken voor een potje voetbal. Het wordt wel steeds lastiger merkt Marco. We gaan stap voor stap maar de belangrijkste basis is kwaliteit en betrouwbaarheid aldus de gedreven ondernemer. De handdoek dispensers op de toiletten in onze kantine zijn onlangs vervangen. Deze zijn aangeboden door Soli Clean.  www.soliclean.nl  

Soli Clean welkom bij VVOG !

 

Ook geïnteresseerd?

De businessclub van VVOG breidt zich steeds meer uit. De mensen van de sponsorcommissie zijn druk en doen goed werk. Ze bezoeken bedrijven en hopen telkens weer nieuwe ondernemers aan de vereniging te binden. Daar blijft het niet bij want er worden ook meetings en sponsoravonden georganiseerd waarbij ondernemers elkaar beter leren kennen en onderling hun diensten kunnen delen.

De ontwikkelingen van onze vereniging maken het voor sponsoren ook steeds aantrekkelijker om zich bij onze vereniging aan te sluiten. De mensen van onze sponsorcommissie kunnen altijd hulp gebruiken. Als jij een ondernemer kent en deze in contact wil brengen met ons dan juichen we dat van harte toe. We zijn immers allemaal ambassadeurs van VVOG en samen bouwen we aan de toekomst van VVOG. 

Heb je vragen of wil je nader kennismaken dan kun je contact opnemen met de voorzitter van onze commissie Jan ter Steeg. 

Stuur een berichtje via het contactformulier op onze site of mail steegter@planet.nl

Lees bericht

Voetbalclinic VVOG 1 voor JO8 en JO9

13-10-2019

Maandagavond 21 oktober om 18:45uur is er weer een clinic van het Eerste. Dit keer voor onze toppers van de JO8 en de JO9.

Lees bericht

2 Superloten voor het Bierteam!

11-10-2019

Het Bierteam heeft maar liefst 2 (!) Superloten gekocht om mee te dingen naar de geweldige prijzen van de Grote Clubactie.

Lees bericht

Rabo ClubSupport: jouw stem is geld waard!

10-10-2019

Stemmen kan nog t/m 11 oktober! Snel naar de link dus....

Nieuwsoverzicht Archief