Reacties op lancering “Op naar de top” geeft hoop

14 Januari 2019 / Bestuur VVOG / Nieuwbouw

Het doel van de promofilm was het informeren en enthousiasmeren van onze leden en vrijwilligers voor de actie van 8 maart 2019 en extra aandacht voor de nieuwbouwplannen. Het gezegde “De eerste klap is een daalder waard” lijkt hier wel op zijn plaats.

Er ligt een behoorlijke uitdaging, maar in de sport mag je daar niet voor weglopen. Natuurlijk blijven we realistisch en houden we ons koppie erbij, maar als we in de sport geen uitdaging aangaan, kunnen we beter stoppen. De uitkomst is in de sport niet altijd te voorspellen, maar door er samen vol voor te gaan, maak je kans op succes wel groter. Dat is de insteek van het bestuur.

De noodzaak om serieus over nieuwbouw na te denken, was geen geheim. In 2018 heeft het bestuur daar al een start mee gemaakt en is er onderzoek gedaan. Vervolgens zijn de leden over de uitkomst geïnformeerd. Het bestuur heeft de leden geadviseerd de bouwplannen uit te stellen en acties te starten voor meer eigen financiële middelen.

Een deel van de accommodatie zal echt moeten worden vervangen. Dat we daarnaast ook de (al 40 jaar oude!) tribune en de businessruimte willen aanpakken, is eveneens niet uit luxe ontstaan. Als dat alles dan ook nog in één nieuw gebouw kan worden gerealiseerd, hebben we een droom waargemaakt. De meeste dromen zijn bedrog, maar wij zijn inmiddels wakker en dat blijkt wel uit de ideeën voor vervolgacties die het bestuur de afgelopen dagen heeft ontvangen.

Waar kun je terecht met ideeën voor acties? 

Het bestuur merkt dat de aankondiging van de actie op 8 maart het nodige heeft losgemaakt. Er zijn de afgelopen dagen diverse ideeën voor vervolgacties ingebracht. Er liggen ook nog ideeën voor acties die vorig jaar zijn ingebracht. “Dat is precies wat we nodig hebben”, zegt onze penningmeester Henk de Vries. “Meer acties maar wel met beleid en goed gecoördineerd” voegt hij er aan toe.  

Om er voor te zorgen dat we dat goed en gestructureerd gaan doen, is het zaak dat we de ideeën met elkaar beoordelen, zodat al die acties goed op elkaar aansluiten en passen bij de club.  

Heb je een idee of vraag over een actie geef het dan door aan Fred Moll of Antonio Vivas.

 

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief