Voorzitter trots op de vrijwilligers

10 Januari 2019 / Nieuwbouw

Fred Moll blikte tijdens de nieuwjaarsreceptie terug op 2018. In een mooie presentatie nam hij de aanwezigen mee door het afgelopen jaar. Fred stond stil bij de ontwikkelingen in het hoogste niveau van het amateurvoetbal en stond stil bij het verlies van de VVOG’ers die ons in 2018 zijn ontvallen. 

Fred benadrukte in zijn toespraak nogmaals dat het geen vanzelfsprekendheid is dat alles op de vereniging altijd maar geregeld is. Met zo'n 300 vrijwilligers runnen we een hele mooie club en kan het geen kwaad daar eens bij stil te staan. Het zijn veelal bescheiden mensen die voor ons onmisbaar zijn. Een groot compliment voor de betrokkenheid van deze mensen en respect voor hun discipline. “We kunnen het niet vaak genoeg zeggen".

Fred stond stil bij de sportieve ontwikkelingen en merkte op dat we onze talenten goed opleiden. We blijven daar aandacht voor houden en hopen nog vele talenten te mogen opleiden en een goede basis te geven voor verdere ontwikkeling op het hoogste niveau. Fred noemde enkele voorbeelden van toppers die bij VVOG hun ontwikkeling hebben doorgemaakt. 

De toespraak werd zoals je in een eerder bericht hebt kunnen lezen afgesloten met het uitspreken van de hoop dat we er met elkaar in gaan slagen om de accommodatie die we voor ogen hebben te realiseren. Aansluitend werd de film getoond waarin wethouder Marcel Companjen, leden en vrijwilligers van onze vereniging en als verrassing bekende sporters en BNN’ers een persoonlijk boodschap aan de vereniging uitspraken. 

De wethouder sprak uit dat de gemeente gaat meekijken naar de mogelijkheden voor het realiseren van de nieuwbouw. Hij sprak uit dat we er samen de schouders onder moeten zetten om de nieuwe accommodatie voor een club als VVOG mogelijk te maken. In de bijzondere promofilm kwamen onder andere Marianne Timmer, Bram van Polen, Mark Jan Fledderus, Gerard Joling aan het woord.

Zie voor een indruk van deze avond de foto’s van Jeanette Beelen. Zij is de fotograaf van team Communicatie & PR VVOG.

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief