Rob van der Sluijs en Frans Koornberg assistenten VVOG-1

1 Januari 2019 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste

Rob van der Sluijs en Frans Koornberg versterken na de winterstop de technische staf van VVOG-1. Ze worden de nieuwe assistenten van trainer Hennie in ’t Hof en volgen daarmee Henri Brink op.

Van der Sluijs was in de eerste seizoenshelft al betrokken bij het eerste elftal. Hij was hersteltrainer en ondersteunde Hennie in ’t Hof tijdens de trainingen. Frans Koornberg stopte vorig seizoen na een aantal mooie seizoenen met voetballen bij VVOG. Zijn afscheidswedstrijd werd deze week nog door de Social Media-volgers van VVOG uitgeroepen tot Moment van het Jaar 2018.

VVOG is er trots op dat clubmannen als Van der Sluijs en Koornberg bij de club betrokken blijven. De assistenten blijven zeker tot het einde van het seizoen bij het eerste elftal.

 

 

Lees bericht

Alle trainingen en wedstrijden zijn afgelast !

22-01-2019

Vanwege de sneeuw zijn tot nader orde alle oefenwedstrijden en trainingen op ons sportpark afgelast.

Lees bericht

Wie of wat is Support Casper eigenlijk?

21-01-2019

In eerdere berichten en in de promofilm werd het al aangekondigd: een deel van het geld van de Grote Veiling op 8 maart gaat naar Support Casper.

Lees bericht

Hoe loopt het met de veilingitems en wat komt er binnen?

20-01-2019

We zijn nog geen week bezig en het enthousiasme wat bij onze vereniging is losgekomen, slaat over naar de ondernemers en instanties.

Nieuwsoverzicht Archief