Een bedankje voor alle vrijwilligers

27 December 2018 / Vrijwilligerscommissie / Algemeen

Onderhoud aan de perkjes, wielen onder de doelen, kabels trekken, de clubactie, grote schoonmaak, een mooi sinterklaasfeest, loterijen en oh ja, wekelijks klaar staan voor het trainen en coachen van onze VVOG spelers is zomaar een greep van activiteiten die we in de eerste helft van het seizoen 2018-2019 voorbij heb zien komen. Dankzij de inzet van zo’n 300 vrijwilligers hebben we weer van mooie voetbalwedstrijden kunnen genieten, onder het genot van een hapje en drankje, en waren we altijd op de hoogte van mooie, maar soms ook droevige berichten, via de website en social media.

Graag bedanken we daarom a.s. zaterdag alle vrijwilligers met een kleine attentie tijdens het Acerbis Oliebollentoernooi. De attentie is van 16:00-20:00 uur af te halen in het Sponsorhome.

 

Namens de vrijwilligerscommissie,
Richard Zijdeman

Lees bericht

Alle trainingen en wedstrijden zijn afgelast !

22-01-2019

Vanwege de sneeuw zijn tot nader orde alle oefenwedstrijden en trainingen op ons sportpark afgelast.

Lees bericht

Wie of wat is Support Casper eigenlijk?

21-01-2019

In eerdere berichten en in de promofilm werd het al aangekondigd: een deel van het geld van de Grote Veiling op 8 maart gaat naar Support Casper.

Lees bericht

Hoe loopt het met de veilingitems en wat komt er binnen?

20-01-2019

We zijn nog geen week bezig en het enthousiasme wat bij onze vereniging is losgekomen, slaat over naar de ondernemers en instanties.

Nieuwsoverzicht Archief