Onze stewards actief bij Go Ahead Eagles

17 December 2018 / / Algemeen

Vrijdag 7 december was er een afvaardiging van de VVOG stewards bij de wedstrijd van GA Eagles in Deventer te gast. Ze liepen een avond mee bij één van de mooiste en bijzondere voetbalclubs van het land. Stadion de Aderlaarshorst ligt midden in een volkswijk.

Er wordt in Deventer weer gestreden voor een plek in de eredivisie en dat verdienen ze.

"Wat een prachtige club en veel betrokken mensen, en een geweldige sfeer" was de reactie van Sjaak Veldman onze hoofdsteward na afloop van de inzet.

Go Ahead, de club waaruit Go Ahead Eagles is voortgekomen, werd op 2 december 1902 opgericht als Be Quick. Henk Drost en Dwight Lodewegens speelden daar, maar ook trainer Hennie in ’t Hof was daar actief.

 

Onze stewards waren daar op uitnodiging van de Veiligheidsman die de mannen nog kennen van hun opleiding. Onze Veiligheidscoordinator liep mee met zijn collega van Go Ahead Eagles. Na een briefing met de sectorhoofden, bezoek in de kleedkamer bij de scheidsrechter en zijn assistenten, volgde hij de ontwikkelingen. Hij zat naast oude bekenden in de commandoruimte, waar de observanten en politie onder andere op de monitoren van de vele camera’s, de ontwikkelingen volgen.

De mannen hebben een plezierige en interessante avond beleefd. Naast de ervaring is dit ook goed voor de onderlinge contacten. Zo waren er een aantal stewards die graag een keer bij een wedstrijd van VVOG tegen onze buren aanwezig willen zijn. Ook na afloop beleefden onze mannen een bijzondere afsluiting van de wedstrijd. De stewards hebben een eigen “stewards-home”.

De mannen van GA Eagles hebben de deur open gezet voor een vervolg. Er is altijd behoefte aan goeie stewards. Onze mannen zijn goed opgeleid. Ze kijken met veel plezier terug en hopen net als wij allemaal op een terugkeer van de Deventernaren naar de eredivisie.

stewards VVOG bij Go Ahead Eagles

Lees bericht

Klimmen JO11-1

16-06-2019

7 juni was het eindelijk zover: de JO11-1 ging klimmen in het klimbos Harderwijk.

Lees bericht

Scheidsrechter planner gezocht!

16-06-2019

Affiniteit met het mooie scheidsrechter vak is niet perse nodig.

Lees bericht

Randy Onuoha komt VVOG versterken

15-06-2019

Ter versterking van de selectie is VVOG er nog in geslaagd om Randy Onuoha aan te trekken. De 25-jarige linkspoot uit Almere is in de jeugd opgeleid bij Almere City en heeft ook voor Jong NEC gespeeld. 

Nieuwsoverzicht Archief