Tim Muller verlengt bij VVOG

14 December 2018 / Algemeen

VVOG kan met trots melden dat Tim Muller ook volgend seizoen op De Strokel te bewonderen is. De sterkhouder speelt ook dit seizoen weer een belangrijke rol in het team van Hennie in ’t Hof.

De 29-jarige verdediger begon zijn carrière bij Sparta Nijkerk. Bij de club uit Nijkerk groeide Muller uit tot vaste kracht. Na een aantal succesvolle jaren in het oranje maakte de centrale verdediger de overstap naar het groenwit van VVOG.

Bij VVOG is Muller uitgegroeid tot een van de belangrijkste schakels in het eerste elftal. Dit seizoen wordt hij multifunctioneel ingezet. Hij stond al eens in de spits, speelde sterk op het middenveld en was een rots in de branding als centrale verdediger.

Het bestuur, de technische commissie en het groenwitte legioen zijn enorm blij met de contractverlening van Muller. We hopen dat Tim nog veel plezier en successen kan beleven dit seizoen en we kijken uit naar het komende jaar, met Tim in het groenwit.

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief