Tim Muller verlengt bij VVOG

14 December 2018 / / Algemeen

VVOG kan met trots melden dat Tim Muller ook volgend seizoen op De Strokel te bewonderen is. De sterkhouder speelt ook dit seizoen weer een belangrijke rol in het team van Hennie in ’t Hof.

De 29-jarige verdediger begon zijn carrière bij Sparta Nijkerk. Bij de club uit Nijkerk groeide Muller uit tot vaste kracht. Na een aantal succesvolle jaren in het oranje maakte de centrale verdediger de overstap naar het groenwit van VVOG.

Bij VVOG is Muller uitgegroeid tot een van de belangrijkste schakels in het eerste elftal. Dit seizoen wordt hij multifunctioneel ingezet. Hij stond al eens in de spits, speelde sterk op het middenveld en was een rots in de branding als centrale verdediger.

Het bestuur, de technische commissie en het groenwitte legioen zijn enorm blij met de contractverlening van Muller. We hopen dat Tim nog veel plezier en successen kan beleven dit seizoen en we kijken uit naar het komende jaar, met Tim in het groenwit.

Lees bericht

Roby van den Bor is Pupil van de week

22-03-2019

Deze week is Roby van de Bor de Pupil van de week.

Lees bericht

Vrijdagmorgen Walking Football bij VVOG

21-03-2019

Komt u ook vrijdagmorgen om 10:00uur naar VVOG voor Walking Football 60+?

Lees bericht

Cursus Spelbegeleider / Pupillen scheidsrechter

21-03-2019

Je bent 12 jaar of ouder en het leiden van pupillenwedstrijden lijkt je gaaf? Dan is dit de opleiding die je kunt gaan volgen.

Nieuwsoverzicht Archief