Tim Muller verlengt bij VVOG

14 December 2018 / / Algemeen

VVOG kan met trots melden dat Tim Muller ook volgend seizoen op De Strokel te bewonderen is. De sterkhouder speelt ook dit seizoen weer een belangrijke rol in het team van Hennie in ’t Hof.

De 29-jarige verdediger begon zijn carrière bij Sparta Nijkerk. Bij de club uit Nijkerk groeide Muller uit tot vaste kracht. Na een aantal succesvolle jaren in het oranje maakte de centrale verdediger de overstap naar het groenwit van VVOG.

Bij VVOG is Muller uitgegroeid tot een van de belangrijkste schakels in het eerste elftal. Dit seizoen wordt hij multifunctioneel ingezet. Hij stond al eens in de spits, speelde sterk op het middenveld en was een rots in de branding als centrale verdediger.

Het bestuur, de technische commissie en het groenwitte legioen zijn enorm blij met de contractverlening van Muller. We hopen dat Tim nog veel plezier en successen kan beleven dit seizoen en we kijken uit naar het komende jaar, met Tim in het groenwit.

Lees bericht

Klimmen JO11-1

16-06-2019

7 juni was het eindelijk zover: de JO11-1 ging klimmen in het klimbos Harderwijk.

Lees bericht

Scheidsrechter planner gezocht!

16-06-2019

Affiniteit met het mooie scheidsrechter vak is niet perse nodig.

Lees bericht

Randy Onuoha komt VVOG versterken

15-06-2019

Ter versterking van de selectie is VVOG er nog in geslaagd om Randy Onuoha aan te trekken. De 25-jarige linkspoot uit Almere is in de jeugd opgeleid bij Almere City en heeft ook voor Jong NEC gespeeld. 

Nieuwsoverzicht Archief