Tim Muller verlengt bij VVOG

14 December 2018 / / Algemeen

VVOG kan met trots melden dat Tim Muller ook volgend seizoen op De Strokel te bewonderen is. De sterkhouder speelt ook dit seizoen weer een belangrijke rol in het team van Hennie in ’t Hof.

De 29-jarige verdediger begon zijn carrière bij Sparta Nijkerk. Bij de club uit Nijkerk groeide Muller uit tot vaste kracht. Na een aantal succesvolle jaren in het oranje maakte de centrale verdediger de overstap naar het groenwit van VVOG.

Bij VVOG is Muller uitgegroeid tot een van de belangrijkste schakels in het eerste elftal. Dit seizoen wordt hij multifunctioneel ingezet. Hij stond al eens in de spits, speelde sterk op het middenveld en was een rots in de branding als centrale verdediger.

Het bestuur, de technische commissie en het groenwitte legioen zijn enorm blij met de contractverlening van Muller. We hopen dat Tim nog veel plezier en successen kan beleven dit seizoen en we kijken uit naar het komende jaar, met Tim in het groenwit.

Lees bericht

Alle trainingen en wedstrijden zijn afgelast !

22-01-2019

Vanwege de sneeuw zijn tot nader orde alle oefenwedstrijden en trainingen op ons sportpark afgelast.

Lees bericht

Wie of wat is Support Casper eigenlijk?

21-01-2019

In eerdere berichten en in de promofilm werd het al aangekondigd: een deel van het geld van de Grote Veiling op 8 maart gaat naar Support Casper.

Lees bericht

Hoe loopt het met de veilingitems en wat komt er binnen?

20-01-2019

We zijn nog geen week bezig en het enthousiasme wat bij onze vereniging is losgekomen, slaat over naar de ondernemers en instanties.

Nieuwsoverzicht Archief