Heineken en VVOG werken samen

6 December 2018 / Algemeen

Het bijzondere van dit bord is dat de tekst kan worden aangepast. Jeugd en alcohol gaat niet samen. De bierbrouwer werkt mee om het alcoholgebruik bij jongeren vooral niet te stimuleren. Ron Stevens was namens Heineken aanwezig bij het in gebruik nemen van dit unieke bord.

Bij de senioren wedstrijden zie je de Heineken 0.0 reclame. Bij de jeugdwedstrijden kan het bord dat er voor hangt, worden omgedraaid en is de tekst “geen 18 geen alcohol” zichtbaar.

Op de achterkant van het bord staat permanent de tekst : “Geen 18 geen alcohol”

Onlangs hebben wij het Heineken 0.0 bier op de tap geïntroduceerd. Dit sluit goed aan bij de aandacht voor alcohol. We hebben de taak om te controleren op de leeftijdsgrens en voelen ons ook verplicht om het nuttigen van alcoholvrije dranken te stimuleren. Onlangs hebben onze kantine vrijwilligers een interessante informatieavond van de gemeente gehad. Het is fijn om te merken dat iedereen zich er van bewust is dat we met elkaar ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben en scherp moeten zijn op de regels.

Verkoop van drank mag bij ons maar daaraan zijn wel regels verbonden. "De kantinevrijwilligers pakken dit positief op", aldus Antonio die namens het bestuur spreekt. "De controle op de uitvoering is een taak van ons allemaal en niet alleen van onze medewerkers", voegt hij er aan toe. "We vragen netjes of iedereen die nog geen 25 jaar is zich te legitimeren. Het is uiteindelijk wel de taak van de barvrijwilligers om het bij iedere verkoop te controleren of iemand 18 jaar, maar bij VVOG doen we het samen toch!".

Geen 25 jaar = verplicht tonen legitimatie.

Lees bericht

We gaan (bijna) weer trainen!

16-08-2019

Het is zover, we gaan (bijna) trainen. Vanaf 26 augustus is het sportpark weer open om te trainen.

Lees bericht

Seizoensopening VVOG op 26 augustus bij Autobedrijf van de Bunte

14-08-2019

Op 26 augustus vindt de seizoensopening voor sponsoren van VVOG plaats bij Autobedrijf van de Bunte. Naast de presentatie van de nieuwe selectie zal Hans van Breukelen een presentatie geven over o.a. zijn nieuwe boek.

Lees bericht

Doe mee met de VVOG Glazen Bol Cup!

14-08-2019

Doe mee met de Glazen Bol Cup van VVOG en laat zien dat je een echte VVOG-kenner bent! 

Nieuwsoverzicht Archief