Heineken en VVOG werken samen

6 December 2018 / / Algemeen

Het bijzondere van dit bord is dat de tekst kan worden aangepast. Jeugd en alcohol gaat niet samen. De bierbrouwer werkt mee om het alcoholgebruik bij jongeren vooral niet te stimuleren. Ron Stevens was namens Heineken aanwezig bij het in gebruik nemen van dit unieke bord.

Bij de senioren wedstrijden zie je de Heineken 0.0 reclame. Bij de jeugdwedstrijden kan het bord dat er voor hangt, worden omgedraaid en is de tekst “geen 18 geen alcohol” zichtbaar.

Op de achterkant van het bord staat permanent de tekst : “Geen 18 geen alcohol”

Onlangs hebben wij het Heineken 0.0 bier op de tap geïntroduceerd. Dit sluit goed aan bij de aandacht voor alcohol. We hebben de taak om te controleren op de leeftijdsgrens en voelen ons ook verplicht om het nuttigen van alcoholvrije dranken te stimuleren. Onlangs hebben onze kantine vrijwilligers een interessante informatieavond van de gemeente gehad. Het is fijn om te merken dat iedereen zich er van bewust is dat we met elkaar ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben en scherp moeten zijn op de regels.

Verkoop van drank mag bij ons maar daaraan zijn wel regels verbonden. "De kantinevrijwilligers pakken dit positief op", aldus Antonio die namens het bestuur spreekt. "De controle op de uitvoering is een taak van ons allemaal en niet alleen van onze medewerkers", voegt hij er aan toe. "We vragen netjes of iedereen die nog geen 25 jaar is zich te legitimeren. Het is uiteindelijk wel de taak van de barvrijwilligers om het bij iedere verkoop te controleren of iemand 18 jaar, maar bij VVOG doen we het samen toch!".

Geen 25 jaar = verplicht tonen legitimatie.

Lees bericht

Agenda Algemene Ledenvergadering van 30 april. WIJZIGING IN AANVANGSTIJD naar 19.00 UUR!

19-04-2019

Op dinsdag 30 april 2019 is er een Algemene Ledenvergadering in de kantine van VVOG. Deze begint om 19.00 uur (en niet om 20.00 uur zoals eerder vermeld).

Lees bericht

Jaime Bruinier langer bij VVOG

17-04-2019

Jaime Bruinier heeft zijn contract bij VVOG verlengd. De ervaren middenvelder had een aflopend contract op De Strokel, maar blijft dus ook volgend jaar uitkomen voor de Groenwitten.

Lees bericht

Thomas Careman naar VVOG!

16-04-2019

VVOG heeft een 2-jarig akkoord bereikt met Thomas Careman. Careman (26) is momenteel bezig met de afronding van zijn studie Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool in Groningen en verhuist van de zomer naar een plek centraal in het land.

Nieuwsoverzicht Archief