Heineken en VVOG werken samen

6 December 2018 / / Algemeen

Het bijzondere van dit bord is dat de tekst kan worden aangepast. Jeugd en alcohol gaat niet samen. De bierbrouwer werkt mee om het alcoholgebruik bij jongeren vooral niet te stimuleren. Ron Stevens was namens Heineken aanwezig bij het in gebruik nemen van dit unieke bord.

Bij de senioren wedstrijden zie je de Heineken 0.0 reclame. Bij de jeugdwedstrijden kan het bord dat er voor hangt, worden omgedraaid en is de tekst “geen 18 geen alcohol” zichtbaar.

Op de achterkant van het bord staat permanent de tekst : “Geen 18 geen alcohol”

Onlangs hebben wij het Heineken 0.0 bier op de tap geïntroduceerd. Dit sluit goed aan bij de aandacht voor alcohol. We hebben de taak om te controleren op de leeftijdsgrens en voelen ons ook verplicht om het nuttigen van alcoholvrije dranken te stimuleren. Onlangs hebben onze kantine vrijwilligers een interessante informatieavond van de gemeente gehad. Het is fijn om te merken dat iedereen zich er van bewust is dat we met elkaar ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben en scherp moeten zijn op de regels.

Verkoop van drank mag bij ons maar daaraan zijn wel regels verbonden. "De kantinevrijwilligers pakken dit positief op", aldus Antonio die namens het bestuur spreekt. "De controle op de uitvoering is een taak van ons allemaal en niet alleen van onze medewerkers", voegt hij er aan toe. "We vragen netjes of iedereen die nog geen 25 jaar is zich te legitimeren. Het is uiteindelijk wel de taak van de barvrijwilligers om het bij iedere verkoop te controleren of iemand 18 jaar, maar bij VVOG doen we het samen toch!".

Geen 25 jaar = verplicht tonen legitimatie.

Lees bericht

Voormalig VVOG trainer Dwight Lodeweges gelooft er in.

15-02-2019

Wij kenden hem al, maar inmiddels is hij net zo bekend als de bondscoach zelf. De tactische wissel, wat een prachtig interview met Ronald Koeman opleverde, kwam uit de koker van onze voormalig hoofdtrainer. Hij is er van overtuigd dat VVOG-ers in staat zijn om mooie dingen te doen.

Lees bericht

Zaterdag inleveren lotenboekjes Nieuwbouwloterij

15-02-2019

Aanstaande zaterdag moeten de lotenboekjes voor de Nieuwbouwloterij door de leiders ingeleverd worden in de kantine.

Lees bericht

Johan Boone overleden

15-02-2019

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van ons zeer gewaardeerde erelid Johan Boone op de leeftijd van 75 jaar.

Nieuwsoverzicht Archief