Kevin Rijnvis stopt aan het eind van het seizoen

27 November 2018 / / Algemeen

Kevin Rijnvis zet aan het einde van het seizoen een punt achter zijn carrière. De keeper van VVOG kwam deze zomer over van Huizen. Rijnvis wil meer tijd vrij maken voor zijn werk en gezin.

Rijnvis werd op 28 maart 1988 geboren in Naarden. De keeper begon met voetballen bij BFC uit Bussum. Toen hij acht jaar was, maakte het talent de overstap naar Ajax. In de jeugdopleiding van de Amsterdammers speelde Rijnvis acht jaar. Daarna speelde hij voor Haarlem, Jong RKC Waalwijk, Jong AZ, FC Dordrecht en FC Omniworld.

Kevin Rijnvis begon daarna met zijn avonturen in het amateurvoetbal. In 2010 speelde Rijnvis voor SV Argon. In 2011 maakte hij de transfer naar Sparta Nijkerk. Bij de club uit Nijkerk groeide Rijnvis uit tot vaste kracht, hij speelde daar tot 2016. Van Nijkerk ging hij naar Veenendaal, waar hij een jaar uitkwam voor GVVV. Rijnvis speelde daarna nog bij SV Huizen, waarna hij vertrok naar De Strokel.

Wij hopen dat Kevin het seizoen nog mooi kan afsluiten in Harderwijk en bedanken hem alvast voor zijn inzet voor VVOG.

Lees bericht

Klimmen JO11-1

16-06-2019

7 juni was het eindelijk zover: de JO11-1 ging klimmen in het klimbos Harderwijk.

Lees bericht

Scheidsrechter planner gezocht!

16-06-2019

Affiniteit met het mooie scheidsrechter vak is niet perse nodig.

Lees bericht

Randy Onuoha komt VVOG versterken

15-06-2019

Ter versterking van de selectie is VVOG er nog in geslaagd om Randy Onuoha aan te trekken. De 25-jarige linkspoot uit Almere is in de jeugd opgeleid bij Almere City en heeft ook voor Jong NEC gespeeld. 

Nieuwsoverzicht Archief