Kevin Rijnvis stopt aan het eind van het seizoen

27 November 2018 / / Algemeen

Kevin Rijnvis zet aan het einde van het seizoen een punt achter zijn carrière. De keeper van VVOG kwam deze zomer over van Huizen. Rijnvis wil meer tijd vrij maken voor zijn werk en gezin.

Rijnvis werd op 28 maart 1988 geboren in Naarden. De keeper begon met voetballen bij BFC uit Bussum. Toen hij acht jaar was, maakte het talent de overstap naar Ajax. In de jeugdopleiding van de Amsterdammers speelde Rijnvis acht jaar. Daarna speelde hij voor Haarlem, Jong RKC Waalwijk, Jong AZ, FC Dordrecht en FC Omniworld.

Kevin Rijnvis begon daarna met zijn avonturen in het amateurvoetbal. In 2010 speelde Rijnvis voor SV Argon. In 2011 maakte hij de transfer naar Sparta Nijkerk. Bij de club uit Nijkerk groeide Rijnvis uit tot vaste kracht, hij speelde daar tot 2016. Van Nijkerk ging hij naar Veenendaal, waar hij een jaar uitkwam voor GVVV. Rijnvis speelde daarna nog bij SV Huizen, waarna hij vertrok naar De Strokel.

Wij hopen dat Kevin het seizoen nog mooi kan afsluiten in Harderwijk en bedanken hem alvast voor zijn inzet voor VVOG.

Lees bericht

Roby van den Bor is Pupil van de week

22-03-2019

Deze week is Roby van de Bor de Pupil van de week.

Lees bericht

Vrijdagmorgen Walking Football bij VVOG

21-03-2019

Komt u ook vrijdagmorgen om 10:00uur naar VVOG voor Walking Football 60+?

Lees bericht

Cursus Spelbegeleider / Pupillen scheidsrechter

21-03-2019

Je bent 12 jaar of ouder en het leiden van pupillenwedstrijden lijkt je gaaf? Dan is dit de opleiding die je kunt gaan volgen.

Nieuwsoverzicht Archief