Kevin Rijnvis stopt aan het eind van het seizoen

27 November 2018 / / Algemeen

Kevin Rijnvis zet aan het einde van het seizoen een punt achter zijn carrière. De keeper van VVOG kwam deze zomer over van Huizen. Rijnvis wil meer tijd vrij maken voor zijn werk en gezin.

Rijnvis werd op 28 maart 1988 geboren in Naarden. De keeper begon met voetballen bij BFC uit Bussum. Toen hij acht jaar was, maakte het talent de overstap naar Ajax. In de jeugdopleiding van de Amsterdammers speelde Rijnvis acht jaar. Daarna speelde hij voor Haarlem, Jong RKC Waalwijk, Jong AZ, FC Dordrecht en FC Omniworld.

Kevin Rijnvis begon daarna met zijn avonturen in het amateurvoetbal. In 2010 speelde Rijnvis voor SV Argon. In 2011 maakte hij de transfer naar Sparta Nijkerk. Bij de club uit Nijkerk groeide Rijnvis uit tot vaste kracht, hij speelde daar tot 2016. Van Nijkerk ging hij naar Veenendaal, waar hij een jaar uitkwam voor GVVV. Rijnvis speelde daarna nog bij SV Huizen, waarna hij vertrok naar De Strokel.

Wij hopen dat Kevin het seizoen nog mooi kan afsluiten in Harderwijk en bedanken hem alvast voor zijn inzet voor VVOG.

Lees bericht

Alle trainingen en wedstrijden zijn afgelast !

22-01-2019

Vanwege de sneeuw zijn tot nader orde alle oefenwedstrijden en trainingen op ons sportpark afgelast.

Lees bericht

Wie of wat is Support Casper eigenlijk?

21-01-2019

In eerdere berichten en in de promofilm werd het al aangekondigd: een deel van het geld van de Grote Veiling op 8 maart gaat naar Support Casper.

Lees bericht

Hoe loopt het met de veilingitems en wat komt er binnen?

20-01-2019

We zijn nog geen week bezig en het enthousiasme wat bij onze vereniging is losgekomen, slaat over naar de ondernemers en instanties.

Nieuwsoverzicht Archief