Kevin Rijnvis stopt aan het eind van het seizoen

27 November 2018 / Algemeen

Kevin Rijnvis zet aan het einde van het seizoen een punt achter zijn carrière. De keeper van VVOG kwam deze zomer over van Huizen. Rijnvis wil meer tijd vrij maken voor zijn werk en gezin.

Rijnvis werd op 28 maart 1988 geboren in Naarden. De keeper begon met voetballen bij BFC uit Bussum. Toen hij acht jaar was, maakte het talent de overstap naar Ajax. In de jeugdopleiding van de Amsterdammers speelde Rijnvis acht jaar. Daarna speelde hij voor Haarlem, Jong RKC Waalwijk, Jong AZ, FC Dordrecht en FC Omniworld.

Kevin Rijnvis begon daarna met zijn avonturen in het amateurvoetbal. In 2010 speelde Rijnvis voor SV Argon. In 2011 maakte hij de transfer naar Sparta Nijkerk. Bij de club uit Nijkerk groeide Rijnvis uit tot vaste kracht, hij speelde daar tot 2016. Van Nijkerk ging hij naar Veenendaal, waar hij een jaar uitkwam voor GVVV. Rijnvis speelde daarna nog bij SV Huizen, waarna hij vertrok naar De Strokel.

Wij hopen dat Kevin het seizoen nog mooi kan afsluiten in Harderwijk en bedanken hem alvast voor zijn inzet voor VVOG.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief