VVOG JO12-1 straalt in nieuwe outfits

23 November 2018 / Jeugd

VVOG heeft dit jaar voor het eerst een nieuwe leeftijdsklasse in het jeugdvoetbal. Jongens onder 12. Jongens in de leeftijd van 10 en 11 jaar spelen op een half veld 8 tegen 8. Ingooien gebeurt niet meer, in dribbelen wel. Corners mogen direct genomen worden, maar ook hier mag worden in gedribbeld, hetzelfde geldt voor vrije trappen. Keepers mogen terugspeelballen niet meer in de handen pakken en het halve speelveld wordt aan beide kanten een stukje smaller gemaakt.

Dat het even wennen is blijkt uit de eerste resultaten in de competitie. Die zijn wisselend, met enkele winstpartijen, maar ook een paar onnodig verloren wedstrijden. Het is in ieder geval ontzettend leerzaam voor deze mannetjes.

Maar…. Een nieuwe leeftijdsklasse, nieuwe tegenstanders en een nieuwe manier van spelen. Daar hoort een nieuw outfit bij!

Verschillende sponsoren en betrokken ouders waren bereid om voor deze toppers nieuwe tenues, nieuwe trainingspakken en nieuwe tassen aan te schaffen. Natuurlijk werden ook de trainers en begeleiding van nieuwe kleding voorzien, zodat iedereen er netjes bijloopt.

Tomassen Reclame en Ben Jansen Interim Management, bedankt

JO12-1 - Nieuwe outfits

Lees bericht

Winst én 2 Superloten VVOG 1

15-09-2019

Een prachtige dag was het afgelopen zaterdag op sportpark De Strokel.

Lees bericht

Grote Clubactie zaterdag van start!

12-09-2019

Zaterdag start de Grote Clubactie. Nu kun je ook online je loten verkopen en kijk alvast naar de mooie prijzen!

Lees bericht

Veldboom Vastgoed wordt hoofdsponsor bij VVOG

12-09-2019

Naast ING en EFMI Business-School heeft VVOG Veldboom Vastgoed als hoofdsponsor weten te binden

Nieuwsoverzicht Archief