VVOG JO12-1 straalt in nieuwe outfits

23 November 2018 / Jeugd

VVOG heeft dit jaar voor het eerst een nieuwe leeftijdsklasse in het jeugdvoetbal. Jongens onder 12. Jongens in de leeftijd van 10 en 11 jaar spelen op een half veld 8 tegen 8. Ingooien gebeurt niet meer, in dribbelen wel. Corners mogen direct genomen worden, maar ook hier mag worden in gedribbeld, hetzelfde geldt voor vrije trappen. Keepers mogen terugspeelballen niet meer in de handen pakken en het halve speelveld wordt aan beide kanten een stukje smaller gemaakt.

Dat het even wennen is blijkt uit de eerste resultaten in de competitie. Die zijn wisselend, met enkele winstpartijen, maar ook een paar onnodig verloren wedstrijden. Het is in ieder geval ontzettend leerzaam voor deze mannetjes.

Maar…. Een nieuwe leeftijdsklasse, nieuwe tegenstanders en een nieuwe manier van spelen. Daar hoort een nieuw outfit bij!

Verschillende sponsoren en betrokken ouders waren bereid om voor deze toppers nieuwe tenues, nieuwe trainingspakken en nieuwe tassen aan te schaffen. Natuurlijk werden ook de trainers en begeleiding van nieuwe kleding voorzien, zodat iedereen er netjes bijloopt.

Tomassen Reclame en Ben Jansen Interim Management, bedankt

JO12-1 - Nieuwe outfits

Lees bericht

Help je ons dit jaar ook (weer) mee?

16-01-2020

Nog een paar weken en dan is de grote VVOG Veiling weer. Op 13 maart worden er weer mooie prijzen geveild en hopen we weer een beetje dichterbij de realisatie van de nieuwbouwplannen te komen.

Lees bericht

Deze week is Philip IJzerman de Pupil van de Week

16-01-2020

Deze week is Philip IJzerman de Pupil van de Week

Lees bericht

Win € 500,- met Cabrio-schieten tijdens de DVS'33 derby

16-01-2020

Doe mee aan de actie 'CABRIO-SCHIETEN' van VVOG tijdens de derby op 1 februari aanstaande en win € 500,- !

Nieuwsoverzicht Archief