Pernelly Biya vertrekt bij VVOG

10 November 2018 / Algemeen

Pernelly Biya verlaat aan het einde van het seizoen VVOG. De buitenspeler is toe aan een nieuwe uitdaging. Biya maakte vijf jaar geleden de overstap naar de Groen Witten en groeide uit tot een vaste basisspeler.

In gesprek met Voetbal247 legt Biya zijn keuze uit. “Ik heb hier vijf jaar gespeeld en nu is het tijd voor iets nieuws. Ik heb een leuke tijd gehad bij VVOG en mocht hier onderdeel zijn van de opmars van de Hoofdklasse naar de Derde Divisie.”

Biya groeide vorig jaar uit tot topscorer op De Strokel. De aanvaller schoot twaalf keer raak. Ook dit seizoen liet Biya zijn klasse zien. In de Veluwse Derby tegen DVS’33 was Biya weer belangrijk. Als invaller wist hij de wedstrijd in het slot te gooien met de belangrijke 2-0. Het bestuur, de TC en alle Groen Witten willen Pernelly bedanken voor zijn inzet, acties en goals voor VVOG. We hopen dat je het seizoen op een mooie manier kan afsluiten en wensen je het allerbeste bij je nieuwe club!

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief