Laat je zien!

1 November 2018 / Jeugdcommissie / Jeugd

Het is alweer vroeg donker en aangezien onze sportieve jeugd op de fiets naar VVOG komt om te trainen, is goede verlichting zeer noodzakelijk! VVOG en fietsenzaak Schraverus nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en gaan voor de jongste voetballers de fiets verlichting nakijken.

Fietsenzaak Schraverus komt op dinsdagavond 6 november naar VVOG om je verlichting te controleren, advies te geven en zo nodig aan te passen of lichte reparaties uit te voeren. Bij het ontbreken van fietsverlichting wordt er een verlichting setje uitgedeeld.

Tussen 18:30uur – 20:45uur ben je van harte welkom, de warme chocomelk staat voor je klaar!

Wanneer het heel slecht weer is, zal de actie een week opgeschoven worden.

Lees bericht

Agenda Algemene Ledenvergadering van 30 april. WIJZIGING IN AANVANGSTIJD naar 19.00 UUR!

19-04-2019

Op dinsdag 30 april 2019 is er een Algemene Ledenvergadering in de kantine van VVOG. Deze begint om 19.00 uur (en niet om 20.00 uur zoals eerder vermeld).

Lees bericht

Jaime Bruinier langer bij VVOG

17-04-2019

Jaime Bruinier heeft zijn contract bij VVOG verlengd. De ervaren middenvelder had een aflopend contract op De Strokel, maar blijft dus ook volgend jaar uitkomen voor de Groenwitten.

Lees bericht

Thomas Careman naar VVOG!

16-04-2019

VVOG heeft een 2-jarig akkoord bereikt met Thomas Careman. Careman (26) is momenteel bezig met de afronding van zijn studie Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool in Groningen en verhuist van de zomer naar een plek centraal in het land.

Nieuwsoverzicht Archief