Bericht voor de wedstrijd van zaterdag: VVOG- DVS'33

23 Oktober 2018 / Algemeen

Zaterdag staat de derby VVOG – DVS’33 op het programma.

We hopen er met zoveel mogelijk DVS’33- en VVOG supporters een geweldige middag van te maken. Beide clubs strijden voor de punten, maar in dit duel vooral ook voor de eer. Los van het resultaat kunnen we allebei trots zijn dat we uitkomen op het hoogste niveau van het Nederlandse amateurvoetbal. Dat doen we op de Noordwest-Veluwe toch niet slecht.

De derby van zaterdag zal weer een groot voetbalfeest worden. DVS’33 boekt mooie resultaten en hebben een sterke selectie. De mannen van Hennie, Hendri en Arjan zijn er op gebrand een topprestatie te leveren. Deze wedstrijd mag je niet missen dus kom op tijd!

 

De veiligheidscoördinatoren zien met veel vertrouwen uit naar de ontmoeting van zaterdag.  Toch willen we nog een paar zaken onder de aandacht te brengen:

  • Alle jeugdleden hebben op vertoon van hun geldige ledenpas gratis toegang.
  • We vragen iedereen zoveel mogelijk op de fiets naar ons sportpark De Strokel te komen.
  • Het is niet toegestaan om vuurwerk af te steken. Ook fakkels en rookpotten vallen onder het verbod (Doe het niet. Je benadeelt je club).
  • Bij zowel VVOG als DVS’33 staat sportiviteit en respect hoog in het vaandel. Op onze velden is eveneens geen plaats voor racisme.
  • Wij hanteren en strak alcoholbeleid en zien er op toe dat personen <18 geen alcohol kopen en nuttigen. 
  • Aanwijzingen van de stewards van VVOG, DVS’33 en studenten “beveiliging” van Landstede dienen te worden opgevolgd. 

Voorverkoop entreekaarten

Er zijn zaterdag twee verschillende entrees en kassa’s. Wil je alvast in bezit komen van een entreekaart dan kan dat vanaf donderdagavond 25 oktober bij DVS'33.

Alleen leden van de VVOG Businessclub en genodigden hebben toegang tot ons business-home. Hiervoor zijn speciaal entreebewijzen uitgegeven. Zonder bewijs geen toegang.

Alvast dank voor je medewerking en graag tot zaterdag !!

 

Veiligheidscoordinator VVOG

 

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Nieuwsoverzicht Archief