Uitnodiging bijeenkomst kantinemedewerkers

12 Oktober 2018 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Algemeen

De avond staat in het teken van alles rondom de verkoop van alcoholische drank en is een initiatief van VVOG. Als vrijwilliger van onze vereniging heb je ook te maken met regels en voorschriften die aan een horecavergunning zijn verbonden.

De medewerkers van onze kantine vervullen een belangrijke taak. Wij zijn erg dankbaar dat ze er met elkaar voor zorgen dat we de kantine draaiende kunnen houden en dat de klanten goed worden bediend.

 

De overheid wil aandacht voor de gevolgen van alcoholgebruik bij jongeren en verplicht de gemeentes daar beleid op te maken. Onze gemeente voert mede om die reden ook controles uit. Het is belangrijk om goed over de regels, de achterliggende gedachten en gevolgen van de overtredingen geïnformeerd te zijn.

 

We hebben de gemeente uitgenodigd

 

Maandag zullen vier medewerkers van de gemeente ons een presentatie geven en de vragen die er zijn beantwoorden. Ze gaan in op de noodzaak van goed beleid, de regels voor de vergunninghouder, verantwoordelijkheden van medewerkers, de wijze van controleren en gevolgen van overtredingen. Veel nuttige informatie die je niet mag missen. We zijn erg blij dat de medewerkers van de gemeente speciaal hiervoor naar VVOG komen.

 

Aanstaande maandag 15 oktober 2018 19.15 uur kantine

 

De presentatie zal worden verzorgd door:

Ø Trinette Ufkes gezondheid

Ø Jan Provoost vergunningverlening

Ø Robin Hoogendijk handhaving

Ø Miranda Engelgeer horeca

Het gaat een interessante bijeenkomst worden.

 

Het clubhuis is nu eenmaal de belangrijkste plek van de vereniging waar de sfeer en kwaliteit van de dingen die we doen heel belangrijk is. Een alcoholisch drankje moet kunnen vinden wij, maar we gaan zeker niet voorbij aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, de gezondheid van onze leden en bezoekers alsmede de gevolgen van alcoholgebruik. We hebben onlangs Heineken 0.0 geïntroduceerd en hopen daarmee ook onze gasten die een alcoholvrij tappilsje willen drinken goed te kunnen bedienen. Wil je meedenken en meepraten over onze kantine dan ben je maandag van harte uitgenodigd.

 

We starten om 19.15 uur. Inloop vanaf 19.00 uur.

 

Graag tot maandag.

 

 

 

Lees bericht

Maak de droom van een G-voetballer waar! 

19-10-2018

Voor de wedstrijd Nederland-Frankrijk, op vrijdag 16 november, zijn het Nederlands elftal en ING op zoek naar tweeëntwintig ING Oranjevriendjes. Tijdens deze wedstrijd gaan voor het eerst kinderen met een beperking aan de hand van de spelers mee het veld op.

Lees bericht

Kerstpakkettenmarkt 2018 bij het Dolfinarium op 14, 15, 17, 18 en 19 december aanstaande

17-10-2018

Wil jij, als bedrijf, het deze kerst eens anders doen en al je medewerkers een verrassend, passend en uniek kerstpakket geven? 

 

Lees bericht

Meld je aan voor het KNVB voetbal panel!

16-10-2018

Denk jij óók graag met ons mee over belangrijke onderwerpen of ontwikkelingen? Dan is het KNVB voetbalpanel iets voor jou!

 

Nieuwsoverzicht Archief