Uitnodiging bijeenkomst kantinemedewerkers

12 Oktober 2018 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Algemeen

De avond staat in het teken van alles rondom de verkoop van alcoholische drank en is een initiatief van VVOG. Als vrijwilliger van onze vereniging heb je ook te maken met regels en voorschriften die aan een horecavergunning zijn verbonden.

De medewerkers van onze kantine vervullen een belangrijke taak. Wij zijn erg dankbaar dat ze er met elkaar voor zorgen dat we de kantine draaiende kunnen houden en dat de klanten goed worden bediend.

 

De overheid wil aandacht voor de gevolgen van alcoholgebruik bij jongeren en verplicht de gemeentes daar beleid op te maken. Onze gemeente voert mede om die reden ook controles uit. Het is belangrijk om goed over de regels, de achterliggende gedachten en gevolgen van de overtredingen geïnformeerd te zijn.

 

We hebben de gemeente uitgenodigd

 

Maandag zullen vier medewerkers van de gemeente ons een presentatie geven en de vragen die er zijn beantwoorden. Ze gaan in op de noodzaak van goed beleid, de regels voor de vergunninghouder, verantwoordelijkheden van medewerkers, de wijze van controleren en gevolgen van overtredingen. Veel nuttige informatie die je niet mag missen. We zijn erg blij dat de medewerkers van de gemeente speciaal hiervoor naar VVOG komen.

 

Aanstaande maandag 15 oktober 2018 19.15 uur kantine

 

De presentatie zal worden verzorgd door:

Ø Trinette Ufkes gezondheid

Ø Jan Provoost vergunningverlening

Ø Robin Hoogendijk handhaving

Ø Miranda Engelgeer horeca

Het gaat een interessante bijeenkomst worden.

 

Het clubhuis is nu eenmaal de belangrijkste plek van de vereniging waar de sfeer en kwaliteit van de dingen die we doen heel belangrijk is. Een alcoholisch drankje moet kunnen vinden wij, maar we gaan zeker niet voorbij aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, de gezondheid van onze leden en bezoekers alsmede de gevolgen van alcoholgebruik. We hebben onlangs Heineken 0.0 geïntroduceerd en hopen daarmee ook onze gasten die een alcoholvrij tappilsje willen drinken goed te kunnen bedienen. Wil je meedenken en meepraten over onze kantine dan ben je maandag van harte uitgenodigd.

 

We starten om 19.15 uur. Inloop vanaf 19.00 uur.

 

Graag tot maandag.

 

 

 

Lees bericht

Gratis toegangskaarten voor aanstaande zaterdag Ajax – VVOG 1

23-05-2019

Haal voor vertrek naar Amsterdam eerst een gratis toegangskaart in de kantine.

Lees bericht

Van blauw-geel naar groen-wit!

23-05-2019

Recent gaf Marnix Tissingh (27) bij vv Nunspeet aan dat hij de club na dit seizoen gaat verlaten. En dat was geen makkelijke beslissing voor de geboren en getogen Nunspeter die al negen jaar voor Nunspeet 1 uitkomt: “Ik ben best ambitieus en wil het graag nog een keer hogerop proberen. VVOG speelt in de derde divisie en is net als Nunspeet een echte Veluwse club. Ik zie het als een mooie uitdaging bij een mooie vereniging.”

Lees bericht

GEWIJZIGDE aanvangstijd van de wedstrijd van VVOG 1 komende zaterdag 25 mei

23-05-2019

Let op: we vertrekken eerder!

Nieuwsoverzicht Archief