Uitnodiging bijeenkomst kantinemedewerkers

12 Oktober 2018 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Algemeen

De avond staat in het teken van alles rondom de verkoop van alcoholische drank en is een initiatief van VVOG. Als vrijwilliger van onze vereniging heb je ook te maken met regels en voorschriften die aan een horecavergunning zijn verbonden.

De medewerkers van onze kantine vervullen een belangrijke taak. Wij zijn erg dankbaar dat ze er met elkaar voor zorgen dat we de kantine draaiende kunnen houden en dat de klanten goed worden bediend.

 

De overheid wil aandacht voor de gevolgen van alcoholgebruik bij jongeren en verplicht de gemeentes daar beleid op te maken. Onze gemeente voert mede om die reden ook controles uit. Het is belangrijk om goed over de regels, de achterliggende gedachten en gevolgen van de overtredingen geïnformeerd te zijn.

 

We hebben de gemeente uitgenodigd

 

Maandag zullen vier medewerkers van de gemeente ons een presentatie geven en de vragen die er zijn beantwoorden. Ze gaan in op de noodzaak van goed beleid, de regels voor de vergunninghouder, verantwoordelijkheden van medewerkers, de wijze van controleren en gevolgen van overtredingen. Veel nuttige informatie die je niet mag missen. We zijn erg blij dat de medewerkers van de gemeente speciaal hiervoor naar VVOG komen.

 

Aanstaande maandag 15 oktober 2018 19.15 uur kantine

 

De presentatie zal worden verzorgd door:

Ø Trinette Ufkes gezondheid

Ø Jan Provoost vergunningverlening

Ø Robin Hoogendijk handhaving

Ø Miranda Engelgeer horeca

Het gaat een interessante bijeenkomst worden.

 

Het clubhuis is nu eenmaal de belangrijkste plek van de vereniging waar de sfeer en kwaliteit van de dingen die we doen heel belangrijk is. Een alcoholisch drankje moet kunnen vinden wij, maar we gaan zeker niet voorbij aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, de gezondheid van onze leden en bezoekers alsmede de gevolgen van alcoholgebruik. We hebben onlangs Heineken 0.0 geïntroduceerd en hopen daarmee ook onze gasten die een alcoholvrij tappilsje willen drinken goed te kunnen bedienen. Wil je meedenken en meepraten over onze kantine dan ben je maandag van harte uitgenodigd.

 

We starten om 19.15 uur. Inloop vanaf 19.00 uur.

 

Graag tot maandag.

 

 

 

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief