Vanaf zaterdag introduceren we Heineken

28 September 2018 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Algemeen

Als onze inkoper Jan van Ark zegt dat het goed is, dan hebben we daar als het om de smaak en kwaliteit gaat, niets tegen in te brengen.

Bij de start van het seizoen hoorden we onze hoofdtrainer zeggen dat we wat dominanter moesten zijn, lef moesten tonen, ons niet bescheiden moesten opstellen. Dat hebben we onthouden.

Met dat in ons achterhoofd zijn we de gesprekken met de bierbrouwers in gegaan. Het resultaat is dat we het beste in huis hebben gehaald.

 

Vanaf zaterdag breiden we ons assortiment uit met een heerlijk alcoholvrij tappilsje.

Maar dat is nog niet alles, want ook het traditionele bier is straks van het A merk Heineken.

Als de laatste restjes onze vaten hebben verlaten, drinken we voortaan heerlijk helder Heineken en daarmee halen we toch een stukje Champions Leaque in huis.

 

Aanstaande zaterdag introduceren wij samen met de dames van het Heineken promotieteam het nieuwe Heineken 0.0.

Wil jij dit bier gratis proeven, dan ben je zaterdagmiddag van harte welkom bij de wedstrijd en staan de dames klaar om je het nieuwe bier aan te bieden. Met deze uitbreiding willen wij ook het nuttigen van alcoholvrije drank promoten.

 

Wij hebben een extra tappunt in onze bar en daarmee de uitbreiding voor het zogeheten speciaal bier. We sluiten niet uit dat we in de toekomst ook andere soorten speciaal bier gaan aanbieden. Dit is de eerste uitbreiding van onze plannen om het assortiment in ons clubhuis uit te breiden en een kwaliteitsslag te maken. Wat er gaat volgen, is voorlopig nog een verassing. Maar de eerste stappen zijn gezet.

 

De introductie van alcoholvrij bier is niet nieuw. Het alcoholvrije bier miste tot nu toe vaak de echte biersmaak. Heineken is de strijd aangegaan en heeft bier ontwikkeld wat een echte biersmaak heeft en scoort hiermee al erg goed. Wij lopen als sportkantine voorop als het gaat om de introductie van het Heineken 0.0.

 

De verkoop van bier blijft, ongeacht wel of geen alcohol, gewoon vanaf 18 jaar en de prijzen van het bier ongewijzigd.

 

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief