De selectie van het klusteam nog niet bekend

17 Juni 2018 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Algemeen

Ook het klusteam had de definitieve selectie graag bekend gemaakt maar de trainer is nog op zoek naar een paar talenten. De scout maakt overuren maar verwacht met deze oproep het team snel compleet te hebben.

Het gaat vaak maar om een paar uurtjes per maand of zelfs per seizoen maar we hebben ze wel heel hard nodig. Handige vaders en moeder of leden die de klusjes doen die vaak te lang blijven liggen of zelfs niet kunnen worden uitgevoerd. Wil je meer weten dan mail je gewoon even.

Voor periodiek onderhoudswerk en klusjes zijn we dringend op zoek naar:

  • Timmermannen
  • Schilders
  • Stratemakers
  • Handige vaders en moeders
  • Montagewerk
  • Schoonmakers

De specifieke werkzaamheden variëren van 2 tot een aantal uurtjes per maand. Uiteraard gaat alles in goed overleg en op een moment dat het jou uitkomt.

Onze onderhoud/ klusploeg is goud waard. Zij besparen de kosten voor het inhuren van bedrijven. We zijn die clubkanjers erg dankbaar en hopen dat we nog lang op hun inzet mogen rekenen. Het ploegje wordt wel kleiner en daarom zijn we genoodzaakt ons team uit te breiden.
De werkzaamheden variëren van 2 tot een aantal uurtjes per maand.

Ben jij handig en bereid iets voor VVOG te betekenen? Neem dan contact op met onze scout en bestuurslid facilitaire zaken Antonio Vivas via facilitair@vvog.nl.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief