Slotavond business club VVOG 13 juni 2018

15 Juni 2018 / Sponsorcommissie / Sponsors

Iedereen werd van harte welkom geheten door de voorzitter, Jan ter Steeg, waarna onze sponsor SOS Events de gasten meenam tijdens een leerzame gps-tocht door Harderwijk met vragen over Harderwijk maar natuurlijk ook VVOG (de vragen waren aangereikt door Jan ter Steeg en Joke Huijgen). In de loop van de tocht werden de deelnemers tijdens een tussenstop bij Restaurant Basiliek (ook een sponsor bij VVOG) getrakteerd op onder andere een heerlijke warme lekkernij. Dit werd dan ook zeer gewaardeerd!

Na terugkomst bij de Catharina kapel werd de groepswinnaar bekend gemaakt (groep 1). Er was ook een groep met de meest gelopen kilometers. De winnende groep kreeg een leuke attentie van SOS, maar ook alle gasten kregen een bon, waarmee een leuke prijs kon worden gewonnen en een link waarop de foto’s van de avond zijn terug te vinden.

Hierna werd door een ieder genoten van het koude en warme buffet en werd gezellig met elkaar gesproken. Na het buffet greep de voorzitter de gelegenheid aan om Monique Mennen te bedanken voor al haar werk en inspanningen die ze heeft geleverd aan al onze business club evenementen. Monique nogmaals bedankt en we gaan je zeker missen! Maar wensen je natuurlijk heel veel succes met al je andere activiteiten en werkzaamheden en we gaan je zeker nog tegenkomen.

Na het buffet was het tijd om twee sponsoren die opnieuw hun contracten bij VVOG verlengen in het zonnetje te zetten en officieel de contractondertekening te laten plaatsvinden.

Alwin Teune, gaf kort aan waarom het Harderwijkse bedrijf, OMVR Advocaten, opnieuw gekozen heeft voor onze vereniging en dat zij VVOG een warm hart toedragen. OMVR-advocaten is voor de komende drie jaar bronssponsor bij VVOG.

Gert van Lunteren, de oud-voorzitter van de sponsorcommissie en eigenaar van Gert van Lunteren Assurantiën BV, sprak vol lof over ons team en zijn verbondenheid met VVOG. Hij kent het business home als geen ander en wij hopen hem dan ook nog vaak tijdens de thuiswedstrijden te mogen ontvangen. Gert van Lunteren Assurantiën BV is de komende drie jaar zilversponsor bij VVOG.

Onze gasten en wij kijken terug op een gezellige avond!

 

Slotavond Businessclub

Lees bericht

Haringparty 2019 doneert prachtig bedrag aan VVOG

17-06-2019

Donderdagavond 13 juni jl. was het weer zover: de 13e editie van de Haringparty.

Lees bericht

Klimmen JO11-1

16-06-2019

7 juni was het eindelijk zover: de JO11-1 ging klimmen in het klimbos Harderwijk.

Lees bericht

Scheidsrechter planner gezocht!

16-06-2019

Affiniteit met het mooie scheidsrechter vak is niet perse nodig.

Nieuwsoverzicht Archief