Ouderenvoetbal bij VVOG

9 Juni 2018 / Algemeen

Nog steeds zin om lekker te voetballen? Of wil je het toch eens proberen? Kom dan gezellig meedoen bij het 55+ voetbal bij VVOG!

Bij het ouderenvoetbal staan beweging en gezelligheid centraal. Het is fijn om goed in beweging te zijn en fit te blijven. Daarnaast zit het ouderenvoetbal op en naast het veld vol gezelligheid.

Het 55+ team speelt op vrijdagmorgen (of evt. andere morgen). Twee teams spelen wedstrijden (7 tegen 7) op een half veld. Dat is niet heel zwaar en blijft daarom leuk en spannend. Na de training is het tijd voor de gezelligheid. In de kantine van VVOG is er altijd ruimte om onder het genot van een hapje en een drankje lekker bij te praten met je voetbalkameraden.

Het maakt niet uit of je al voetbalervaring hebt of dat je nog nooit of het veld hebt gestaan. Beginners kunnen ook prima meedoen. De sfeer is ongedwongen en het plezier staat voorop.

Heeft u interesse? Meldt u dan aan bij Jacob de Zwaan (jacob.vvog@hotmail.com – 06-30256638)

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief