Laatste mogelijkheid om sleutels en tags te activeren

6 Juni 2018 / Bestuurslid Facilitaire Zaken / Algemeen

De mensen die 19 mei hun toegangstag niet hebben laten her-programmeren verzoeken we vriendelijk dat aanstaande zaterdag tussen 09.00 - 10.00 uur alsnog te doen..
De tag krijgt een nieuwe code. Zonder die nieuwe code is het niet meer toegestaan de tag te gebruiken. Bij gebruik zal in het gebouw en bij de alarmcentrale het alarm afgaan en wordt (onnodig) alarm geslagen.

Registratie sleutels

Heb je sleutels van de vereniging maar deze op 19 mei niet laten registreren kom dan ook aanstaande zaterdag langs a.u.b. Dit geldt niet voor leiders.

Hartelijk dank voor de medewerking!!

 

Lees bericht

Maak de droom van een G-voetballer waar! 

19-10-2018

Voor de wedstrijd Nederland-Frankrijk, op vrijdag 16 november, zijn het Nederlands elftal en ING op zoek naar tweeëntwintig ING Oranjevriendjes. Tijdens deze wedstrijd gaan voor het eerst kinderen met een beperking aan de hand van de spelers mee het veld op.

Lees bericht

Kerstpakkettenmarkt 2018 bij het Dolfinarium op 14, 15, 17, 18 en 19 december aanstaande

17-10-2018

Wil jij, als bedrijf, het deze kerst eens anders doen en al je medewerkers een verrassend, passend en uniek kerstpakket geven? 

 

Lees bericht

Meld je aan voor het KNVB voetbal panel!

16-10-2018

Denk jij óók graag met ons mee over belangrijke onderwerpen of ontwikkelingen? Dan is het KNVB voetbalpanel iets voor jou!

 

Nieuwsoverzicht Archief