De aanvoerder van Harderwijk is er klaar voor!

24 Mei 2018 / Algemeen

Bij de eerste ontmoeting tegen DVS'33, op 13 januari van dit jaar, overhandigde Antonio Vivas onze burgemeester Van Schaik weer een speciale aanvoerdersband. Dit collectors item was al eerder in bezit van de burgemeester en werd met trots in onze gemeentehuis getoond.

Op een dag was die verdwenen.  De aanvoerdersband is kennelijk een keertje geleend zonder terug te brengen.  Tja, wie wil nu niet zo'n bijzondere band?!

Op de nieuwjaarsreceptie vernamen Antonio en Fred van de burgemeester dat zijn aanvoerders band was verdwenen.

De bestuurders bespeurden enige teleurstelling en hebben er alles aangedaan om de burgemeester weer zichtbaar "onze" aanvoerder te laten zijn.

Onze burgemeester is niet alleen trots op zo'n mooie VVOG aanvoerdersband maar met name ook gelukkig met de tekst die er op staat :Respect en Fair Play. Dat is wat de sportverenigingen van Harderwijk willen uitstalen.

Wij zijn trots op een burgermeester die zijn clubs komt aanmoedigen.

Antonio heeft de burgemeester een nieuwe band overhandigd, met de afspraak dat deze zorgvuldig wordt bewaard en bij iedere ontmoeting van de twee clubs wordt meegenomen.

Nu maar hopen dat burgemeester Van Schaik aanstaande zaterdag een winstpartij kan bijschrijven op het lijstje van onderlinge duels met zijn collega uit Ermelo.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief